Elena Merișoreanu, despre problemele cu care se confruntă în urma infectării cu SARS-COV2. Artista a suferit și două operații complicate

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după infecția cu virusul SARS- Cov2.

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în utlima perioadă. Artista, în vârstă de 72 de ani, a fost operată în luna mai, din cauza unor probleme  la fiere. Ulterior, interpreta de muzică populară a fost nevoită să se opereze din nou din cauza unor afecțiuni la nivelul picioarelor. Probleme nu s-au oprit aici, astfel că Elena Merișoreanu s-a infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Artista a fost internată la spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

,,Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram... Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam...și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Elena Merișoreanu după infectia cu COVID-19

 

Elena Merișoreanu a declarat că a rămas cu stări de oboseală, în urma infectăruu cu COVID-19. Totodată, artista a mărturisit că va fi mult mai precaută când va trebui să meargă la cântări, deoarece este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră și să ne protejăm.

,,Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel