Elena Merișoreanu, declarații despre cum s-a infectat cu COVID-19. Artista este internată în spital

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu este internată în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artista a dezvăluit de unde a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă.

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din București, după ce s-a infectat cu COVID-19. Interpreta de muzică populară nu s-a simțit bine în ultimele zile, motiv pentru care a decis să solicite o amubulanță.

Deși a fost vaccinată cu ambele doze, artista este și ea victima virusului ucigaș din China.  Starea de sănătate a Elenei Merișoreanu este una bună, însă, înainte de a ajunge pe mâna medicilor, aceasta s-a confruntat cu mai multe simptome.

Artista a declarat de pe patul de spital că nu a contractat o formă gravă a virusului, dar cu toate astea a rămas fără gust și miros. Totodată, artista a mărturisit că nu este de joacă cu acest virus, mai ales că spitalele sunt pline de oameni care sunt în stare gravă.

”Sunt la salon, acum am aflat că și Viorica și Ioniță de la Clejani sunt aici. E o boală parșivă și asta. Deși am făcut Pfizer, amândouă dozele… Am făcut o formă nici foarte agresivă, nici ușoară. Sunt aici, îmi fac perfuzii. E bine sa fiu sub observație.Nu poți să te joci cu asa ceva. E foarte aglomerat, personalul este foarte responsabil. Aseară am ajuns, de vreo 4 – 5 zile sunt răcită, nu mai aveam miros, gust. Am chemat salvarea, că nu e glumit.", a mărturisit interpreta de muzică pentru fanatik.ro.

 

De unde a luat Elena Merișoreanu virusul

 

Artista a declarat că a conctractat virusul SARS-COV-2, după ce a mers la mai multe evenimente pentru a cânta. Elena Merișoreanu a precizat că atunci când ești artist, lumea vine să facă poze cu tine, să te îmbrățișeze, lucru care poate duce foarte ușor la infectarea cu virusul din China.

"E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a mai spus Elena Merișoreanu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel