Elena Merișoreanu, curtată de tatăl lui Ștefan Bănică Jr. Artista era căsătorită: "Punea mâna pe mine"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri inedite din trecut. Artista a povestit cum a fost curtată de către tatăl lui Ștefan Bănică Jr.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară.  Pe lângă cariera de succes, artista are o căsnicie fericită alături de Viorel Croitoru, cu care este de foarte mulți ani. La vârsta de 72 de ani, artista povestește că a fost curtată de foarte mulți bărbați.  Spre surprinderea tuturor, printre aceștia se numără și tatăl lui Ștefan Bănică Jr. 

 

Interpreta de muzică populară a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din trecutul său. Elena Merișoreanu a povestit cum a fost curtată de către Ștefan Bănică Senior, la un spectacol în Israel, în urmă cu mai mulți ani. Deși artista era căsătorită, tatăl lui Ștefan Bănică Jr. nu a ținut cont de acest aspect. Cu toate astea, Elena Merișoreanu a povestit că l-a refuzat frumos. 

„Eram într-un turneu în Israel. Eram cu regretata Gabi Luncă și a venit ca invitat sâmbăta și duminică Ștefan Bănică, seniorul. Dacă nu s-a ținut după capul meu… Alții chiar credeau că suntem împreună. Era pedant, elegant, cu mult bun simț. Punea mâna pe mine. Zicea să ne vedem. Hai să ne jucăm un joc. S-a terminat frumos, fără nimic'', a mărturisit Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație

 

 

lena Merișoreanu a îngrijorat pe toată lumea după ce a anunțat că trebuie să se opereze. Se pare că artista se confruntă cu o problemă de sănătate pe care nu o poate rezolva cu ajutorul medicamentelor, iar singura soluție este intervenția chirurgicală. Mai exact, este vorba despre problema la picior, cu care artista se confruntă de mai multă vreme.

Interpreta de muzică populară a declarat că se confruntă cu această problemă de mai mult timp, însă nu a avut timp să facă operația, deoarece a fost implicată în mai mult proiecte, care i-au acaparat tot timpul. Totodată, Elena Merișoreanu a precizat că are grijă ca problema să nu se înrăutășească și mai mult, astfel că face gimnastică aproape zilnic.

"Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca aman operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune.", a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel