Elena Merișoreanu a trecut printr-o intervenție chirurgicală: ” M-am operat și mi-am pus proteză”

Elena Merișoreanu, foto facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, foto facebook

A muncit din greu, a cunoscut și binele și răul, iar momentele grele prin care a trecut a făcut-o să devină un om mai bun. Astăzi se bucură de o viață liniștită alături de familie.

Elena Merișoreanu este cântăreața de muzică populară care a ajuns la vârsta în care nu mai poate să ceară nimic, decât sănătate. 

”Pandemia m-a ținut în sfârșit aproape de casă. Eu nu am avut, de la 16 ani, cinci zile libere o dată sau concediu. Eu în pandemie m-am operat la picior. Mi-au pus proteză. Din cauza faptului că de la 16 ani am stat numai pe tocuri. La mine în zonă nu se poartă opinci. Se poartă ori o gheată cu toc ori un pantof cu baretă”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit emisiunii ”Amintiri alături de Andreea Mantea” de pe Kanal D.

Elena Merișoreanu a pășit pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 16 ani, la un eveniment organizat de Rapsodia Română din București. 

”Am început să cânt de la 16 ani și de la 16 ani până acum am plătit doar impozite la stat” , a spus cântăreața de muzică populară. 

Elenei Merișoreanu nu îi este frică de fantome sau de morți. Vedeata a declarat că îi este frică de oameni. 

”Nu îmi este frică de morți, îmi este frică de vii. Copiilor nu le este frică, deoarce toate deseniile animate sunt cu secvențe de groază și automat ei prind curajul de a înginge orice rău”, a spus vedeta.

”Eu când m-am măritat cu soțul meu, a venit cu o trăsură din porțelan, se găseau greu de tot în vremea respectivă, și când a venit cu ea la mine, a pus-o deoparte și a zis: Nu nu nu, scoate-o  ca să îți arăt cadoul pe care ți l-am adus. Și i-am spus, a e o trăsură cu o doamnă care mâna trăsura. Și el îmi spunea, nu. Asta este viața noastră de acum înainte. Dacă nu știi să ții bine hățurile la căsnicie, se duce în derivă, pleacă”, a mai spus Elena.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 03 noi 2020, 10:03 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience