Elena Merișoreanu a taxat-o pe Bianca Drăgușanu pentru intervențiile estetice exagerate: " Mă enervează..."

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Elena Merișoreanu a taxat-o pe Bianca Drăgușanu, dar și pe celelalte dive care au exagerat cu intervențiile estetice.

Elena Merișoreanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Interpret de muzică populară  este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta este cunoscută pentru vocea ei inconfundabilă, dar și pentru sinceritatea care o carcterizeză. 

Elena Merișoreanu a taxat divele care exagerează cu intervențiile estetice!

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, de pe Antena Stars, Elena Merișoreanu a vorbit deschis și sincer despre vedetele care exagerează cu intervențiile estetice. Una dintre cele vizate a fost Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău. Artista a mărturisit că o admiră pe frumoasa blondină, mai ales că cele două provin din același județ. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a spus de fosta soție a lui Alex Bodi că este o femeie inteligentă care știe să-și îndeplinească orice dorință.

“Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, eu fiind plecată, când m-am întors am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă, știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. De fapt, îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față în aceste vremuri grele pe care le trăim”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars.

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani a recunoscut că a trecut și ea pragul medicului estetician și că se consideră o bunicuță modernă. Cu toate astea, artista a mărturisit că nu este de acord cu femeile care își injectează buzele într-un mod exagerat.

“Mă enervează când le văd pe astea tinere cu «gogoșile în gură» (n.r.: buze mari)”, a mai adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel