Elena Merișoreanu a răbufnit la adresa Mariei Dragomiroiu: „A luat bărbatul altei femei! Ea nu are prieteni în folclor!”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a luat aploare. Cele două artiste și-au aruncat replici usturătoare.

Războiul din lumea muzicii populare nu pare să se sfârșească prea curând. După scandalul dintre Gheorghe Turda și Steliana Sima, două alte nume mari își aruncă săgeți usturătoare. Totul a început după ce Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi „răutăcioasă, invidioasă și mincinoasă”. Aceste vorbe au deranjat-o foarte tare pe cea din urmă, astfel că nu a ezitat să-i răspundă!

Elena Merișoreanu a reacționat imediat, aruncând mai multe replici dure la adresa colegei sale de breaslă.  Aceasta a spus despre colega ei că ar fi plină de bani și că nu ar fi fost angajată decât în tinerețe, deci nu ar avea motive să se plângă de pensie.

„Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a spus Elena Merișoreanu pentru Click!.

Conflictul dintre cele două ar fi început încă de când Elena Merișoreanu cânta la Ansamblul Rapsodia Română.

„Cum să fiu eu invidioasă pe cariera ei? Eu am 35 de ani pe cartea de muncă la Rapsodia Română, acolo unde ea a dat concurs și nu a intrat! Nu a ajuns Maria Dragomiroiu să mă facă pe mine invidioasă și mincinoasă. Eu am cântat 40 de ani, am fost laureată la Cântarea Românie! Ea când pleca și cânta pe la nunți, eu aveam spectacole prin țară”, a adăugat ea.

Replicile Elenei Merișoreanu nu s-au oprit aici. Aceasta a mărturisit că  Maria Dragomiroiu ar fi venit la ea după ce s-a despărțit de primul soț și că  i-ar fi luat bărbatul altei femei prin căsătoria cu actualul partener. Mai mult decât, artista a mai spus despre „rivala„ ei că nu are prieteni.

„Ea când s-a despărțit de primul soț a venit direct la mine cu tacâmurile de argint în geantă, că plecase de acasă. Bărbatul meu e dintr-un sat cu ea și, la un moment dat, chiar am zis s-o cunune finii noștri. Am fost la ea la nuntă. Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a conchis artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel