Elena Merișoreanu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum a făcut față provocărilor: „Când am intrat într-o ladă cu șerpi, nu știam ce urmează”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a revenit în forță după o absență de 7 ani.  Elena Merișoreanu, care a participat la emisiune în trecut, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost această experiență pentru ea, dar și cum a reușit să facă față tuturor provocărilor. 

"Elena Merișoreanu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Elena Merișoreanu a recunoscut că a trăit o experiență unică și, deși a fost extrem de greu, a reușit să reziste cât mai mult și să facă față tuturor provocărilor. 

„A fost o experiență unică. Deși am îmbătrânit, nu credeam că o să trec prin clipele alea. Tot ce se vede acolo este real și mult mai rău. De acasă, din fotoliu nu se vede chiar așa, dar este îngrozitor. Eu am fost în Africa de Sud, iar acolo era toamnă. Noaptea era atât de frig și țin minte că într-o noapte a plouat atât de tare, încât era apa de o palmă peste mine. Hainele nu apucau să se usuce și am spus echipei să le ducă undeva să le usuce că ne îmbolnăvim de plămâni. Ziua la probe era frumos afară, dar probele au fost îngrozitoare.

Dorian Popa a făcut cele mai grele probe. S-a băgat în încăperi cu crocodili, cu șerpi, șobolani și tot felul de lighioane. Noapte erau foarte mulți șerpi, ziua nu prea veneau, dar noapte veneau. Trebuia să mergem prin pădure după lemne ca să punem pe foc să nu se stingă. De lucrul acesta se ocupau băieții, iar noi femeile spălam hainele. Experiența a fost unică și dacă eram bine mă mai duceam, pentru că este o experiență care îți pune nervii și toate simțirile în funcțiune. „, a declarat Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu: „Atunci când am intrat într-o ladă cu șerpi, nu știam ce urmează”

„Atunci când am intrat într-o ladă cu șerpi, nu știam ce urmează. Eu cred că ei nu ne pun viața în pericol. Eu am băut tot felul de porcării. Cătălin Moroșanu, Ruby și Dorian Popa când au văzut ce este sub capac au vomat. Eu trebuia să fac ceva, pentru că de fugit nu puteam să fug că era și vârsta. Când ne duceau la probe cu microbuzul, ne legau la ochi să nu vedem nimic. Mâncare nu de dădeau deloc, dimineața ne dădeau apă fiartă. Pe zi mâncam o lingură de orez și seara o lingură de fasole. 

Tabăra era înconjurată ca să ne ferească de pericole și eram păziți pentru că trăiam în mijlocul junglei. Cu toate astea, au anunțat într-o noapte că a scăpat un rinocer. Dacă venea ăla la noi, ne termina. Nu aveai unde să te ascunzi. ”, ne-a povestit artista. 

Elena Merișoreanu: „Dorian Popa a zis că nu mă lasă jos singură și a rămas cu mine”

Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că renumerația a fost conform așteptărilor și s-a bucurat de faptul că a avut parte de colegi tineri și foarte educați. 

„A fost o experiență unică și a fost renumerată calumea. Eu am fost cea mai bătrână de acolo. Eu aș mai fi rezistat, dar din cauza faptului că a plouat foarte mult am vrut să plec. Era o casă în copac, dar trebuia să sari un metru și ceva ca să ajungi la ea, era foarte complicat, astfel că eu am decis să rămân jos. Am zis că dacă vine rinocerul, își face și el o poftă cu mine. Dorian Popa a zis că nu mă lasă jos singură și a rămas cu mine. 

Am avut colegi foarte buni, foarte educați. Toți știau limba engleză, toți cum să se comporte, deși condițiile au fost greu de imaginat. Deși mulți cred că este de show, ei bine nu este așa. Este adevărat tot ce se întâmplă acolo. ”, a mai spus artista. 

Motivul pentru care a părăsit competiția

Elena Merișoreanu a mărturisit că a părăsit competiția, deoarece s-a confruntat cu dureri insuportabile din cauza condițiilor meteo. 

„A trebuit să plec pentru că, din cauza vremii, aveam niște dureri insuportabile, iar medicamente nu ne dădeau. După ce am ieșit de acolo, ne-au dus direct la laborator și mi-au făcut toate analizele. Eu înainte nu aveam analize așa bune, însă după participarea la această emisiune, totul a ieșit perfect. Mi-au spus că am rezultatele la analize ca ale unei fete de 25 de ani. Ne-au făcut tot felul de analize înainte să plecăm de acolo, ca să nu luăm vreo boală. Am făcut vreo șase vaccinuri înainte. În următorii ani după participarea la concurs, nu am mai avut nicio problemă, până am făcut COVID-19. ”, a conchis vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel