Elena Merișoreanu, dezvăluiri din culisele „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Dorian Popa mă împingea ca să mă poată ridica”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neașteptate, în exclusivitate pentru Spectacola, din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a revenit în forță după o absență de 7 ani.  Elena Merișoreanu, care a participat la emisiune în trecut, a făcut dezvăluiri inedite, în exclusivitate pentru Spectacola, din culisele celebrei emisiuni. 

„Cel mai greu lucru pentru mine este că am dormit afară, deși eu sunt crescută la țară și stăteam noaptea afară cu tata la oi, Dumnezeu să-l ierte. Aveam un șopru și dormeam acolo. Mie nu mi-a fost frică să dorm afară. Aveam repulsie pentru șerpi, dar m-am obișnuit cu ei. Când mergeam la toaletă noaptea, trebuia să luăm un băț să dăm cu el prin frunze să se sperie și să fugă. 

Experiența este una unică și mie mi-a făcut mare plăcere, deși nu am mai putut să stau. Am plecat după 15 zile pentru că fusesem operată la un picior și era foarte greu pentru că trebuia să urci. Dorian Popa mă împingea de fund ca să mă poată ridica. Experiența a fost foarte grea. Dacă aș fi văzut probele înainte de a semna contractul, nu m-aș fi dus. Am băgat mâna și printre șobolani și printre șerpi  ”, a povestit Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

„Aș mai repeta această experiență, fără ezitare pentru că știu ce urmează. Când mănânci gândacii, închizi ochii și aia este. Sunt comestibili. Am avut să mâncăm ficat de bizon, mațe de miel. Când dădeam la ruletă, tot timpul se oprea la mine. Numai eu am băut chestii nasoale. Moroșanu nu a putut. Îmi amintesc că am luat o dată opt puncte și ne-am dat o bucățică de carne. Era carne de crocodil, dar a fost foarte bună. ”, a mai spus artista. 

"Elena Merișoreanu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Elena Merișoreanu a recunoscut că a trăit o experiență unică și, deși a fost extrem de greu, a reușit să reziste cât mai mult și să facă față tuturor provocărilor. 

„A fost o experiență unică. Deși am îmbătrânit, nu credeam că o să trec prin clipele alea. Tot ce se vede acolo este real și mult mai rău. De acasă, din fotoliu nu se vede chiar așa, dar este îngrozitor. Eu am fost în Africa de Sud, iar acolo era toamnă. Noaptea era atât de frig și țin minte că într-o noapte a plouat atât de tare, încât era apa de o palmă peste mine. Hainele nu apucau să se usuce și am spus echipei să le ducă undeva să le usuce că ne îmbolnăvim de plămâni. Ziua la probe era frumos afară, dar probele au fost îngrozitoare.

Dorian Popa a făcut cele mai grele probe. S-a băgat în încăperi cu crocodili, cu șerpi, șobolani și tot felul de lighioane. Noapte erau foarte mulți șerpi, ziua nu prea veneau, dar noapte veneau. Trebuia să mergem prin pădure după lemne ca să punem pe foc să nu se stingă. De lucrul acesta se ocupau băieții, iar noi femeile spălam hainele. Experiența a fost unică și dacă eram bine mă mai duceam, pentru că este o experiență care îți pune nervii și toate simțirile în funcțiune. „, a declarat Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu: „Atunci când am intrat într-o ladă cu șerpi, nu știam ce urmează”

„Atunci când am intrat într-o ladă cu șerpi, nu știam ce urmează. Eu cred că ei nu ne pun viața în pericol. Eu am băut tot felul de porcării. Cătălin Moroșanu, Ruby și Dorian Popa când au văzut ce este sub capac au vomat. Eu trebuia să fac ceva, pentru că de fugit nu puteam să fug că era și vârsta. Când ne duceau la probe cu microbuzul, ne legau la ochi să nu vedem nimic. Mâncare nu de dădeau deloc, dimineața ne dădeau apă fiartă. Pe zi mâncam o lingură de orez și seara o lingură de fasole. 

Tabăra era înconjurată ca să ne ferească de pericole și eram păziți pentru că trăiam în mijlocul junglei. Cu toate astea, au anunțat într-o noapte că a scăpat un rinocer. Dacă venea ăla la noi, ne termina. Nu aveai unde să te ascunzi. ”, ne-a povestit artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2022, 18:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience