Elena Marin a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Evenimentul a avut loc în direct: Am plâns de bucurie

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Elena Marin, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Elena Marin, captură TV

Elena Marin, fosta concurentă de la „Survivor România” a avut parte de o surpriză neașteptată din partea iubitului său. 

Elena Marin și iubitul său au făcut pasul cel mare, chiar în direct. Cei doi au fost prezenți în cadrul emisiunii ”La Măruță”, acolo unde au abordat mai multe subiecte. Dansatoarea a povestit cum a fost experiența ei din Republica Dominicană. 

Ce părere a avut iubitul Elenei Marin despre participarea ei de la Survivor

Andrei, iubitul Elenei Marin a mărturisit că a urmărit-o cu atenție pe iubita lui și era nerăbdător să se întoarcă acasă. Cu toate astea, bărbatul a precizat că l-a măcinat faptul că Elena era jignită de către colegii săi, iar el nu putea să facă nimic în această privință, ci doar să se roage ca aceasta să reziste tuturor răutăților din jurul ei și să nu pună la suflet. 

”Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Știam că va rezista până la final. Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputința. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche și nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo”, a mărturisit Andrei.

Ulterior, aceștia au început să facă în platou un simplu joc de pe Tik Tok. Legată la ochi, Elena trebuia să răspundă în același timp cu Andrei la câteva întrebări despre relație: ”Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?”. 

Elena Marin a fost cerută în căsătorie, în direct

Elena Marin nu se aștepta ca iubitul ei să facă pasul cel mare. Andrei s-a pus în genunchi și i-a adresat iubitei sale marea întrebare: ”Vrei să fii soția mea?”

Extrem de emoționată, Elena Marin nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns iubitului său cu un mare DA!

”Nu pot să cred că ai făcut asta”, a mai adăugat fosta concurentă Survivor România. 

„DA!” cu toată dragostea, „DA!” plin de emoție, „DA!” din inimă!

Wow, ce surpriză! Fără să bănuiesc ceva, am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea iubitului meu, @matto.andrei. Am plâns de bucurie, am fost copleșiți de emoții și privim înainte, optimiști și fericiți.

Mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut posibila aceasta surpriza”, a scris Elena Marin, pe pagina de Instagram, imediat după emisiune.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Marin (@elenamarindancer)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel