Elena Lasconi, despre plecarea de la ProTV: Nu regret niciun moment

Data publicării:
Sursa foto: Elena Lasconi, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Lasconi, Facebook

Elena Lasconi a dezvăluit cum se simte în prezent, după ce a ales să renunțe la cariera de jurnalist.

Elena Lasconi a renunțat la cariera de jurnalist pe care o avea în cadrul trustului ProTV, după ce a fost aleasă ca primar în Câmpulung Muscel, în 2020. Acum, doi ani mai târziu, aceasta spune că s-a obișnuit deja cu acest statut și chiar îi place.

„Cei mai mulți dintre ei îmi spun, simplu ca bună ziua, primărița. Primărița în sus, primărița în jos! Pe unii, puțini la număr, îi aud spunându-mi și doamna primar. Însă formula cu primărița mi s-a lipit și mie parcă de suflet, cel mai mult.

Personal, nu am avut vreo pretenție anume, Doamne ferește! Așa că de aproape doi ani sunt primărița!”, a declarat Elena Lasconi, potrivit impact.ro

Fosta jurnalistă este fericită pentru că acum are parte de mai multe libere

Dacă în televiziune nu se ținea niciodată cont de liberele naționale, acum, de când este bugetară, Elena Lasconi spune că situația s-a schimbat.

„Ca bugetar am sesizat că ai mai multe zile libere. Categoric! Și uneori mă întreb ce să fac cu ele. Dar ajung repede să-mi umplu timpul și atunci, fiindcă treabă se găsește de făcut întotdeauna. Însă, când lucram la privat, acolo nu prea aveai parte de sărbători sau alte libere la fel ca la stat.

Îmi amintesc și acum că la PRO TV întotdeauna dacă erai liber de Crăciun, atunci sigur lucrai de Revelion. Sau dacă nimereai Paștele liber, atunci sigur erai de serviciu de 1 Mai”, a adăugat Elena Lasconi.

Elena Lasconi nu regretă faptul că a ieșit din presă

Chiar dacă s-a bucurat de o notorietate destul de mare la ProTV, fosta jurnalistă spune că  nu regretă nicio clipă faptul că s-a retras din această lume și este fericită pentru că a ales această nouă provocare.

„Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă și să accept o altă provocare. Nu știu dacă mă credeți, dar nici amintirile acelei perioade, cea petrecută la PRO TV, nu mă copleșesc. Îmi doresc să am însă parte de așa ceva mai târziu, când mă voi apropia de pensie. Dar astăzi prefer să mă concentrez asupra prezentului și viitorului, nu asupra trecutului!”, a mai dezvăluit aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel