Elena Ionescu și Cristina Șișcanu au îngropat securea războiului. Artista a dezvăluit totul: ''Postul ne-a adus pace''

Data publicării:
Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, colaj foto/ sursa instagram

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au împăcat. Artista a făcut declarații despre marea împăcare.

Între Elena Ionescu și Cristina Șișcanu au existat de-a lungul timpului tot felul de neînțelegeri și divergențe. Invitată în platoul emisiunii, Elena Ionescu a fost întrebată despre relația pe care o are cu Cristina Șișcanu, aceasta mărturisind că cele două s-au împăcat recent.

Aceasta a mărturisit că datorită perioadei în care ne aflăm și a înțelepciunii au decis să o dea la pace și să îngroape securea războiului. Mai mult decât atât, Elena Ionescu este de părere că împăcarea cu Cristina Șișcanu nu le ajută doar pe ele, ci și pe oamenii din fața televizoarelor, care vor să vadă înțelegere între ele.

''Eee, acum știi cum e? Nu poți să le ai pe toate, dar toate se rezolvă cu înțelepciune. Surprinzător ne-am împăcat. Postul, înțelepciunea, vremurile astea, uneori, tulburi, ne-au adus pace și liniște în sufletele. Eu sunt un om căruia nu-i plac conflictele, sunt un om împăciuitor. Împăcarea a venit reciproc, așa îmi place să cred și îmi doresc ca acest proiecte să ne unească mai mult și vreau să devenim exemple pentru cei de acasă, pentru că până la urmă despre asta este vorba'', a spus Elena Ionescu la XNS, de la Antena Stars.

Neînțelegerile dintre ele au apărut în timpul unor filmări pentru o emisiune, când Cristina Șișcanu  a refuzat să participe la unul dintre jocurile organizate de producție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel