Elena Ionescu, șantajată de hackeri. Vedeta a ajuns la POLIȚIE: "Nu mai dorm de 3-4 zile"

Data publicării:
Elena Ionescu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Ionescu, sursa facebook

Elena Ionescu a ajuns la poliție, după ce hackerii care i-au spart contul de instagram au început să o șantajeze.

Elena Ionescu este foc și pară, după ce hackerii i-au spart contul personal de instagram. Pe lângă acest lucru, artista a fost șantajată de către făptași. Mai exact, aceștia i-au cerut vedetei suma de o mie de euro pentru a-și recupera contul.

Deși a făcut toate demersurile necesare pentru recuperarea contului, nu a primit niciun răspuns din partea rețelei instagram, motiv pentru care vedeta a decis să apeleze la ajutorul autorităților. Acestă problemă a supărat-o extrem de rău pe Elena Ionescu și speră ca autoritățile să rezolve acest caz.

Elena Ionescu a mărturisit că această problemă a afectat-o foarte mult și chiar a pierdut nopți întregi. Artista ține extrem de mult la colaborările de pe platforma socială, dar și la comunitatea pe care și-a format-o acolo și speră ca acest eveniment neplăcut să treacă cât mai repede.

„Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele. Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată. Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.”, a spus Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel