Elena Gheorghe, simptome de raceală după ce a filmat “îmbrăcată” în sclipici / VIDEO

Data publicării:

Elena Gheorghe s-a ales cu o răceală de toată frumusețea după filmările noului său clip, în care a purtat costumul Evei și foarte mult sclipici. 

Surpriza începutului de toamnă vine cu o piesă și un videoclip nou! “Vulnerabili” este titlul noului single, lansat astăzi de Elena. Piesa este în tandem cu perioada prin care trecem cu toții, plină de vulnerabilități.

În videoclip, Elena apare în ipostaze senzaționale, “îmbrăcată” doar cu… 2 kilograme de sclipi.

După filmări am reușit să “împart” sclipici, timp de câte zile peste tot. Casa a fost plină de “amprente” sclipicioase și cea mai fericită a fost Amelie, bineînțeles, care deja se vedea într-un basm cu prințese.

Clipul a fost filmat în două anotimpuri diferite: vară și toamnă. Vara am făcut saună în Grădina Botanică, iar toamna am filmat cadrele în apă, la puține grade, iar ce a urmat după… mi-a dat bătăi de cap.

Nu este prima dată când filmez în condiții “deosebite” videoclipuri, dar de data aceasta pot să spun că am avut  de tras. Am avut simptome de răceală, și am avut nevoie de câteva zile de recuperare. Partea bună din tot răul a fost că nu am avut concerte, căci altfel mi-aș fi pus vocea la încercare, după orele de stat în frig și apa rece. Dar a meritat, pentru că videoclipul a ieșit așa cum a fost desenat de regizor, iar piesa scrisă de Alex Pelin și Andy Platon este exact de ce avem nevoie”, spune Elena Gheorghe. 

 

VIDEO: 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel