Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19. Artista s-a confesat fanilor: „Cred că sunt...”

Data publicării:
Elena Gheorghe, foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, foto Instagram

Elena Gheorghe le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă după ce a fost infectată cu COVID-19.

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Mai mulți artiști au fost confirmați cu virusul ucigaș. Printre aceștia se numără și Elena Gheorghe și familia ei.  Artista a povestit că zece membrii din familia ei au contractat virusul și au trecut prin momente de coșmar. Totdată, aceasta a precizat că a trebuit să aibă grijă de unii dintre ei, care au avut forme mai grave. Din fericire, toți membrii familiei au învins lupta cu virusul.

Recent, artista le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare cu ce problemă se confruntă după ce a fost infectată cu virusul SARS-Cov2. Elena Gheorghe a mărturisit că s-a îngrășat două kilograme, lucru care a pus-o e gânduri pe artistă, mai ales că nu a mâncat foarte mult pe perioada carantinei. Vedeta este de părere că cele două kilograme s-au acumulat din cauza stresului.

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (...) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați.”, a declarat Elena Gheorghe pe Instagram.

 

Elena Gheorghe și familia sa au fost infecțati cu COVID-19

 

”Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împartășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți. Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte.

Dupa ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oara caci prima a fost fara succes, o minune a facut sa gasim un loc… apoi pentru ca nu raspundea la tratament a fost o cursa pe viata si pe moarte la propriu sa gasim un medicament care nu se gaseste in spitale, nici in farmacii, practic nicaieri in Romania (cel putin la momentul acela)iar timpul era scurt trebuia gasit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am gasit dupa 2 zile de cautari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu.’, spunea Elena Gheorghe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel