Elena Gheorghe, pregătită pentru al treilea copil: "Îl așteptăm cu brațele deschise"

Data publicării:

Elena Gheorghe și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară. 

Elena Gheorghe este căsătorită din anul 2011 cu Cornel Ene și au o relație frumoasă, dar discretă. Cântăreața este mama a doi copii, un băiețel în vârstă de 10 ani și o fetiță de 4 ani. 


Cântăreața a postat o fotografie pe Instagram alături de Nicole Cherry, însărcinată acum în cinci luni. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară. 


În fotografie, Elena Gheorghe ține mâna pe burtica artistei. Vedeta spune că nu s-ar supăra dacă ar rămâne și ea însărcinată, mai ales că în popor se spunea că dacă pui mâna pe burtica unei gravide, vei deveni și tu mămică în curând. 


„Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine”, a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei cu Nicole Cherry.

 


Elena Gheorghe și Cornel Ene, 9 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut pe când artista avea 15 ani, iar el 18. 


„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010. În anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă.


Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitați și pe bucuria acelei zile”, a declarat artista în trecut pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel