Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru fiul ei: "Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă"

Data publicării:
Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, instagram

Sărbătoare mare în casa Elenei Gheorghe. Băiețelul ei își aniversează ziua de naștere, iar cu această ocazie specială, artista i-a transmis și un mesaj emoționant.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Cântăreața se bucură de un un mare succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Elena Gheorghe se mândrește cu cu familia frumoasă pe care o are și se poate considera cea mai norocoasă femeie.

Băiețelul Elenei Gheorghe își sărbătorește ziua de naștere

Dacă acum câteva zile, Elena Gheorghe a sărbătorit onomastica ambilor copii, iată că a venit și ziua de naștere a băiețelului ei, Nicholas. Cântăreața i-a transmis un mesaj plin de iubire, dar a făcut public și câteva fotografii de toată frumusețea.

"La mulți ani, suflet blând și bun! Astăzi la ora aceasta veneai pe lume și ne-ai făcut cei mai fericiți! Ești minunea noastră! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însă tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viața mea era în căutarea unui sens. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înțeleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!", a scris Elena Gheorge pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel