Elena Gheorghe, în doliu. O persoana dragă din viața artistei s-a stins din viață

Data publicării:
Elena Gheorghe, foto Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, foto Instagram

Elena Gheorghe și familia ei sunt în doliu, după ce o persoană dragă din viața lor s-a stins din viață.

Elena Gheorghe și familia ei trec prin momente grele. În urmă cu puțin timp, artista a primit o veste care a dărâmat-o. Bunica vedetei, mama Mărioarei Man Gheorghe a decedat în această după amiază. Acum, înainte de sărbători, artista și familia ei se pregătesc să își conducă omul drag din viața lor pe ultimul drum.

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe este cel care a postat pe rețelele de socializare o fotografie în semn  de doliu pentru cea care le-a fost ca o mamă. În urmă cu trei ani familia artistei a mai trecut printr-u moment tragic, atunci când și bunica paternă a murit. Bătrâna avea peste 80 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!", a scris Elena Gheorghe pe Facebook.

 

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19

 

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Mai mulți artiști au fost confirmați cu virusul ucigaș. Printre aceștia se numără și Elena Gheorghe și familia ei.  Artista a povestit că zece membrii din familia ei au contractat virusul și au trecut prin momente de coșmar. Totdată, aceasta a precizat că a trebuit să aibă grijă de unii dintre ei, care au avut forme mai grave. Din fericire, toți membrii familiei au învins lupta cu virusul.

Recent, artista le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare cu ce problemă se confruntă după ce a fost infectată cu virusul SARS-Cov2. Elena Gheorghe a mărturisit că s-a îngrășat două kilograme, lucru care a pus-o e gânduri pe artistă, mai ales că nu a mâncat foarte mult pe perioada carantinei. Vedeta este de părere că cele două kilograme s-au acumulat din cauza stresului.

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (...) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați.”, a declarat Elena Gheorghe pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel