Elena Gheorghe, devastată de moartea bunicii. Ce mesaj a transmis artista: ''Trebuie să facem lucruri frumoase”

Data publicării:
Elena Gheorghe, sursa instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, sursa instagram

Elena Gheorghe și familia ei trec prin momente dureroase, după ce bunica artistei s-a stins din viață. Vedeta este îngenuncheată de durere.

Elena Gheorghe și familia ei sunt în doliu. Bunica vedetei, mama Mărioarei Man Gheorghe s-a stins din viață. Acum, înainte de sărbători, artista și familia ei au fost nevoiți să își conducă omul drag din viața lor pe ultimul drum.

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe este cel care a postat pe rețelele de socializare o fotografie în semn  de doliu pentru cea care le-a fost ca o mamă.

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. În ultima perioadă, Elena Gheorghe a lipsit din mediul onlne, iar acum le-a mărturisit fanilor și motivul pentru care nu a mai fost la fel de activă.

''Zilele astea nu prea am fost eu activă, n-am fost în firea mea. Trebuie să continuăm să facem lucruri frumoase, trebuie să fim alături de cei dragi, să îi iubim și să-i apreciem în fiecare zi'', a declarat Elena Gheorghe pe pagina sa personală de Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

În urmă cu trei ani familia artistei a mai trecut printr-u moment tragic, atunci când și bunica paternă a murit. Bătrâna avea peste 80 de ani și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!", a scris Elena Gheorghe pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel