Elena Gheorghe, anunțul neașteptat cu care și-a îngrijorat fanii. Ce a pățit artista: "Mă recuperez la domiciliu"

Data publicării:
Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram

Elena Gheorghe și-a îngrijorat fanii, după ce a transmis că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. 

Elena Gheorghe a lipsit în ultimele zile de pe rețelele de socializare. Ulterior, artista și-a motivat absența în fața fanilor săi. Vedeta a mărturisit că în ultima perioadă starea ei de sănătate nu a fost una tocmai bună din cauza epuizării și a programului încărcap pe care l-a avut în ultimele săptămâni.

Elena Gheorghe, anunț cu care și-a îngrijorat fanii

Cântăreața le-a mărturisit fanilor că are nevoie de mai multă odihnă, astfel că a decis să stea acasă și să se recupere pentru a o lua de la capăt. 

"Nu sunt în cea mai bună formă a mea, dar rezist și asta contează cel mai mult. Mă resimt după toate săptămânile astea în care am avut foarte multă treabă. Mă recuperez la domiciliu și mâine începem iarăși treaba. Este o zi binemeritată, fără reproșuri, fiindcă de mâine numai eu știu ce mă așteaptă.", le-a povestit Elena Gheorghe fanilor din mediul online.

Elena Gheorghe a trecut prin momente de cumpănă

Elena Gheorghe se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată, cu care se mândrește cu fiecare ocazie în spațiul public. Chiar dacă trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, artista a trecut și prin momente de cumpănă. În 2019, starea de sănătate a Elenei Gheorghe a fost destul de tare afectată, iar tratamentele prescrise de medici nu dădeau niciun rezultat, moment în care aceasta ajunsese în culmea disperării. Salvarea a venit din partea unei prietene, care i-a recomandat vedetei un joc ”minune”, care a ajutat-o pe aceasta să-și revină la forma inițială.

„Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat să fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist și să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Și acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat”, a spus Elena Gheorghe, potrivit impact.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel