Elena Chiriac, alegere neașteptată la FERMĂ. Pe cine a trimis la duel

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Chiriac, foto instagram
Descriere foto: Elena Chiriac, foto instagram

Elena Chiriac își joacă propria carte. Merge mai departe și se răzbună pe cei care au considerat-o doar o simplă o copilă

Potrivit Protv, Elena Chiriac profită de statutul pe care îl are, și anume cel de fermier șef, punându-și în aplicare stategia cu privire la concurenții propușu pentru duel. 

Întrebată de Mihaela Rădulescu pe cine trimite la duel, aceasta a răspuns:

”Am decis să fie Menajera Anușca (Anna Lesko)”, a răspuns Elena Chiriac. La rândul ei, Anna Lesko a ales să se dueleze cu Viviana.

Mai mult decât atât, la testimoniale, Elena Chirac a susținut că își dorește să câștige competiția și că are foarte mare încredere în propriile fotțe: 

”Faptul că aș elina una dintre fete, care sunt mai puternice decât el (nr.Gabi Toader) ar fi un lucru bun.(...) Aș vrea să câștig eu. E ceva ce nu mi-am propus de la început, dar de când mi-am propus asta, cred că pot. Și, indiferent de probă, cred că pot. Dacă stăm să ne gândim, am mai avut un duel în care  eu am fost cu frații Stoica și dacă Anda nu ar fi cedat, vă spun cu toată sinceritatea, rezistam mai mult decât ei, cu mult, pe buștenii ăia.  Nu mi-e frică nici de Andrei, de Augustin-nu, Gabi nu mă sperie cu nimic și oricare dintre fete ar rămâne- e o joacă pentru mine”, a spus Elena Chiriac. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel