Elena Chiriac, moment jenant într-o discuție cu tatăl său. Întrebarea care a blocat-o pe fosta concurenta Survivor: „Dar iubitul tău ce face?”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Podcast Business Philosophy
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Podcast Business Philosophy

Elena Chiriac este „încolțită” de tatăl său. Ce răspuns le dă vedeta celor care o jignesc în online.

Elena Chiriac, fosta sportivă de performanță, a fost invitată la podcastul tatălui său, Business Philosophy unde a abordat mai multe subiecte privitoare viitorul carierei sale, dar și în legătură cu viața sa sentimentală. Cu toate acestea, tatăl ei, Romeo Chiriac, nu a putut să nu aducă aminte de un episod neplăcut din viața artistei. 

Aluzii la iubirile sale

Cu toate acestea, tatăl său a făcut remarca printr-o ironie la adresa lui „Cucu” și plecatul femeilor pe Lună.

”Dar iubitul tău ce face, Elena?”, a întrebat-o Romeo Chiriac. ”Hai mă, tata”, a spus Elena. Tatăl ei însă a detensionat situația: ”Iubitul tău, Cucu”. ”Înțeleg că NASA vrea să trimită acum, pe Lună, femei, și deja au fost altele în spațiu. Mă întreb dacă Cucu, acum că e o oportunitate, poate zice că e în vreo relație cu ele”, a zis  Romeo Chiriac.

Elena și-a dat seama imediat de ironia tatălui său ”Ar putea. Cucu, dacă ne auzi, te poți inspira de aici. Glumesc, a trecut mai bine de un an, să fie sănătos. Îngropăm povestea cu tot cu minciuna lui care o să rămână în presă. Să fie sănătos și el cu minciunile lui, a trecut”, a spus Elena Chiriac.

Comentarii jignitoare

Pornind de la tema cu tentă amuzantă despre iubirile sale, Elena nu a putut să nu precizeze că se abține foarte greu de la a nu citi comentariile, multe dintre ele fiind destul de jignitoare la adresa vedetei.

”Nu e un secret. Toată lumea zice să nu mai citesc comentariile, că nu ar trebui să mă intereseze. Dar nu e atât de simplu, nu e deloc simplu. (…)

Trăiesc cu ele, cu comentariile negative, nu le-am uitat. Mai îmi dau și anxietate, sunt momente în care în vine să mă culc și să nu mă mai trezesc. Mă tot gândesc dacă lumea va fi vreodată mulțumită de mine. Iar răspunsul este că întotdeauna vor avea ceva de spus, negativ, despre mine.

Oamenii m-au judecat greșit în anumite situații. Iar eu vreau să arăt că sunt și un om bun. Poate nu sunt doar un om bun, poate am și părți negative, dar, hei, am și părți pozitive pe care puteți să le vedeți, dacă vreți. Dar, ce să vezi, oamenii nu vor. (…) Dar o să trec peste”, a mai explicat ea.

Cu pumnul în dulap

De asemenea, au mai existat zvonuri cu privire la Elena Chiriac și Antonia, că s-ar fi bătut. Cu toate acestea, toată situația a fost în cadrul unor filmări. Elena prezintă întreaga situație:

”Apropo de Antonia, pentru că am văzut articole în care se spunea că eu și cu ea ne-am bătut într-un club… E adevărat, a fost cu sânge, eu am fost accidentată, dar nu ne-am bătut. Am jucat într-un film, unde aveam o coregrafie de bătaie, în care eu nu am calculat destul de bine distanța față de dulap.

Pumnul meu a sfârșit în dulap… E o ironie. Eu, marea luptătoare și m-a bătut dulapul. Am fost singurul om din toată producția care s-a accidentat, chiar dacă eu eram cea cu experiență de luptă.

Iar Antonia, draga de ea, s-a speriat atât de tare… Oricum, vezi în ea, odată ce o cunoști latura asta a ei de mamă. A avut o reacție ca și cum aș fi fost copilul ei. S-a speriat mai tare decât mine. Și ea este și mai sensibilă, poate mai vulnerabilă, iar eu, care poate sunt mai obișnuită, nu am simțit nimic ca durere. Până să mă uit, nu am avut nicio reacție. Dar când am văzut ce e, am început să plâng. Iar Antonia era lângă mine”, a povestit Elena Chiriac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel