Elena Chiriac a izbucnit în lacrimi: ”Pe mine m-a ucis! Mi-a pus capac”

Data publicării:
Elena Chiriac, foto instagram
Descriere foto: Elena Chiriac, foto instagram

Elena Chiriac a vorbit despre caracterul celor care au vrut să o elimine din FERMĂ,  în ediția de aseară. 

Săptămâna aceasta este o săptămână decisică, deoarce este ultima săptămână în care concurenții mai pot demonstra dacă merită titlul de ”Fermierul anului 2020”

Potrivit Protv, venirea celorlalți concurenți  în fermă au făcut-o pe Elena să izbucnească în lacrimi.  Totul a început din momentul în care George Piștereanu i-a convins aproape pe toți să o elimine pe Elena, deoarce din punctul lui de vedere aceasta nu merită să câștige marele premiu. 

În urma strategiei și a voturilor din Fermă, Elena Chiriac a cedat psihic și a izbucnit în plâns. Cel care i-a fost alături și a consolat-o a fost Augustin Viziru. 

Elena a spus la testimonial că cel mai tare a deranjat-o atitudinea și caracterul lui George Piștereanu, deoarce acesta, de când s-a intors în fermă, nu face altceva decât să o atace și să formeze doar strategii de eliminare. 

”Plâng deoarce nu îmi vine să cred ce carater pot avea unii oameni. Nu îmi vine să cred că au ras de mine și de emoțiile mele”, a spus Elena Chiriac la testimonial.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel