Elena Cârstea, probleme de sănătate. Artista se tratează în Statele Unite ale Americii: „M-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”

Data publicării:

Elena Cârstea s-a stabilit în America în urmă cu 15 ani. Artista a avut un mesaj video pentru fanii ei, în care le-a povestit despre viața ei de acolo, despre problemele de sănătate și despre dorul de casă. 

Elena Cârstea a lăsat muzica pentru o viață liniștită în america, alături de soțul ei, Glenn Muttard. Artista s-a stabilit peste ocean în urmă cu 14 ani. Lucrează ca agent imobiliar și spune că îi este foarte dor de țară, încă nu crede că v-a ajunge prea curând în România. 

Vedeta s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultima vreme. Pe lângă COVID, artista a avut și probleme cu dantura și nu este foarte mulțumită de treaba făcută de stomatologii americani. 


„Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți, de unde și vorba românească „te-n dinți”, tendințe. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul și nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de niște implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. Mi-au făcut ei niște dinți, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc. Am fost puțin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav și acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc și de mai bine. Acum, cu frumusețea mai ca la gară. Nu știu când mai ajung în țară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu știu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiți bine”, le-a transmis Elena Cârstea urmăritorilor săi într-un video pe Facebook. 

La finalul clipului, artista le-a fredonat și cateva versuri fanilor ei.

 


Operație de 100000 de euro


În urmă cu câțiva ani, artista a trecut prin cumpăna vieții ei. În urma unui anevrism cerebral, a fost nevoită să treacă printr-o operație complicată și extrem de scumpă. 100 000 de euro a scos atunci din buzunar pentru a se face bine. 

 

 

Și-a urmat inima


În 2006, Elena Cârstea a șocat pe toată lumea cu decizia ei de-a părăsi definitiv România. Marea artistă și-a urmat soțul peste Ocean şi s-a stabilit în Florida.

 

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi.Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec.A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ.M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ.Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt.Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş”, a declarat vedeta în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru Revista Tango. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel