Elena Cârstea o pune la zid pe Roxen, după reprezentația ei la Eurovision: ”O tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală”

Data publicării:
Elena Cârstea și Roxen, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Elena Cârstea și Roxen, sursa instagram/ colaj foto

Elena Cârstea și-a exprimat părerea sinceră despre ce s-a întâmplat anul acesta la Eurovision. Artista a avut o reacție dură la adresa  lui Roxen.

Elena Cârstea a decis să vorbească despre participarea României la Eurovision. Artista a mărturisit că în ultimii trei ani, situația a fost asemănătoare, lucru ce denotă faptul că trebuie schimbat ceva.

Se pare că Elena Cârstea nu a fost mulțumită de prestația lui Roxen la Eurovision. Potrivit acesteia, în ultimii ani, în ceea ce privește participarea la Eurovision, este vorba despre interesele caselor de discuri, despre intervenții, pile. Elena Cârstea este de părere că și muzica pe care o ascultă tinerii astăzi este la un nivel destul de scăzut, iar educația muzicală în școli lipsește cu desăvârșire.

”Nu se mai face că dacă lumea nu se uită la televizor, se poate uita pe internet. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii”, a declarat Elena Cârstea, conform viva.ro.

 

Cât despre Roxen, Elena Cârstea a declarat că alegerea ei pentru reprezentarea României la Eurovision nu a fost deloc o idee bună. De asemenea, artista a mărturisit că și-ar fi dorit ca în locul lui Roxen să fie  Andra, Loredana Groza sau Laura Bretan.

”Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a mai declarat solista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel