Elena Cârstea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă, în America: ''M-au chinuit ca pe hoții de cai''

Data publicării:
Elena Cârstea, sursa facebook
Descriere foto: Elena Cârstea, sursa facebook

Elena Cârstea a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Elena Cârstea a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Deși a avut parte de un succes imens în România, aceasta a ales să se mute definitiv în America, alături de soțul ei pentru a duce o viață mai bună. Artista și-a schimbat și locul de muncă, activând în prezent în industria imobiliară.

Chiar dacă a plecat din România, Elena Cârstea își ține în continuare fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista le-a mărturisit pe rețelele de socializare că în ultima perioadă s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate, care nu-i dau pace. Artista spune că a ajuns destul de des pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme stomatologice.

Mai mult decât atât, Elena Cârstea a povestit că va avea nevoie și de implanturi, iar întreg procesul este unul lung și dureros.

''Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai'', a spus Elena Cârstea pe Facebook.

Elena Cârstea le-a vorbit fanilor și despre întoarcerea în România. Chiar dacă fanii își doresc acest lucru, artista a mărturisit că nu mai are niciun motiv pentru care să părăsească America și să revină în România. În plus, aceasta are un nou motiv de bucurie, pentru că în curând una dintre fiicele sale se va muta cu serviciul aproape de casă.

''Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând'', a spus Elena Cârstea pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel