Ele sunt cele mai norocoase semne zodiacale. Pot vedea o latură benefică în aproape orice se întâmplă

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, Nick Fewings
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, Nick Fewings

Se spune că norocul ți-l faci cu mâna ta, dar e bine să știi care sunt cele mai norocoase zodii, conform astrologiei.

Cele mai norocoase semne zodiacale, clasate de la cel mai norocos la cel mai puțin norocos

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este primul pe această listă în mod implicit. Planeta sa guvernatoare este Jupiter, care a fost întotdeauna asociată cu norocul, generozitatea și abundența. Pentru Săgetător, viața însăși este o tapiserie bogată de experiențe și aventuri neprețuite.

Săgetătorul își face singur norocul pur și simplu fiind cel mai optimist semn al zodiacului. Ei pot vedea o latură benefică în aproape orice se întâmplă.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul s-ar putea să nu fie prima zodie care îți vine în minte când te gândești la "accidente norocoase", dar Capricornul este determinat să reușească, indiferent de cât timp este nevoie. Aceasta este o trăsătură destul de norocoasă de avut. Determinarea Capricornului de a se ocupa de propria soartă cu o eficiență nemiloasă le dă puterea de a-și crea cât de mult noroc au nevoie.

3. Leu (23 iulie - 22 august)

Încrederea în sine este un ingredient cheie pentru a crea o viață plină de noroc. Leul atrage tot felul de energii pozitive de la ceilalți oameni pur și simplu pentru că la asta se așteaptă. Se simt în largul lor să spună unui public exact ceea ce au nevoie, iar prezentarea lor este atât de atrăgătoare încât oamenii sunt de obicei bucuroși să le dea ceea ce cer.

4. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este atras de bogăție, frumusețe și confort. Simțul lor natural al valorii și insistența asupra siguranței îi face să fie investitori isteți, și nu doar când vine vorba de bogăția materială. Simțul Taurului pentru teritoriu include oameni și idei de calitate, precum și obiecte frumoase. Ghinionul pur și simplu nu este permis pe proprietatea lor.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Pe vremea când oamenii nu descoperiseră încă alte planete în afară de Saturn, Jupiter era și planeta guvernatoare a Peștilor. Neptun deține această poziție în zilele noastre, dar multe dintre vechile asocieri se aplică în continuare. Cel mai mare talent al Peștilor este empatia: abilitatea de a-i înțelege pe ceilalți oameni la un nivel profund, emoțional. Au tendința de a ști de ce au nevoie ceilalți și sunt rapizi în a ajuta, ceea ce le aduce o mare varietate de conexiuni utile în rețelele lor sociale și profesionale.

6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Corectitudinea și echilibrul sunt principala preocupare a Balanței, nu norocul. De fapt, dacă Balanța are o serie de noroc prea lungă, va începe să caute partea negativă pe care știe că trebuie să vină.
Balanța nu este în niciun caz cinică, dar tinde să fie foarte conștientă de faptul că tot ce este bun are un revers (și invers). Din fericire, Balanța își poate folosi abilitățile de negociere pentru a-și spori șansele de a sta departe de acel revers al medaliei cât mai mult timp posibil.

7. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este inteligent și intelectual, dar și excentric și adesea înconjurat de forțele haosului și ale schimbării. Uneori, aceste schimbări aduc surprize fericite și o turnură excelentă a norocului. Cel mai adesea, ele creează o dezordine incomodă. Vărsătorul este unul dintre cele mai flexibile semne și se pricepe să descopere oportunități promițătoare în mijlocul celor mai proaste situații. Norocul lor este determinat de capacitatea de a merge până la capăt și de a urmări aceste oportunități.

8. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul se bazează pe forța brută și sunt hotărâți să facă ce vor, indiferent de noroc. Acest lucru funcționează adesea în avantajul lor, deoarece trec peste orice obstacol din calea lor. Cu toate acestea, această abordare tinde să le facă și o mulțime de dușmani. Entuziasmul Berbecului este admirabil, dar succesul va veni, de obicei, mai repede și mai des dacă îl pot stăpâni și învață cum să obțină ceea ce își doresc fără a transforma totul într-un concurs.

9. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii, unul dintre cele mai sociabile semne, se pricepe de minune să impresioneze oamenii și să fie un jucător de echipă. Cea mai mare problemă a Gemenilor iese la iveală atunci când trebuie să se descurce singuri; pur și simplu nu funcționează bine în singurătate pentru foarte mult timp. Ei au nevoie de aport, de opinii și de validare din partea celorlalți. Norocul Gemenilor depinde de norocul altora, iar pentru mine, asta înseamnă ghinion.

10. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu este vorba că Fecioara atrage ghinionul. Pur și simplu Fecioara nu are încredere în noroc. Fecioara are încredere în liste, baze de date și cercetări și, indiferent dacă se întâmplă ceva bun sau rău, începe să caute tipare. Acesta nu este neapărat un lucru rău, dar nu poți reproduce norocul în laborator. Fecioara are tendința de a fi atât de înfășurată în logică încât trece cu vederea noile informații care nu se potrivesc cu teoria lor, ceea ce îi face să rateze o mulțime de oportunități neașteptate.

11. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă norocul depinde de atitudine, Racul nu-și face niciun favor. Acest semn are tendința de a fi defensiv, pasiv-agresiv și de a ține ranchiună la nesfârșit. Bineînțeles, Racul are și partea lui dulce, dar cum sunt timizi și protectori din fire, este greu să ajungi la această parte a lor.Dacă vrei să-ți sporești norocul, trebuie să ieși din casă și să-ți asumi câteva riscuri, iar bietul Rac se descurcă greu cu asta.

12. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Planeta guvernatoare a Scorpionului este Pluton. Deoarece această planetă este asociată cu tragedia și lecțiile de viață traumatizante, Scorpionul este, în mod natural, ultimul pe această listă. Dar sunt Scorpionii cu adevărat cei mai ghinioniști oameni din zodiac sau, la fel ca și Pluton, prosperă de fapt prin drama și provocări? S-ar putea ca Scorpionul să fie cel care salută ghinionul? (Și dacă da, este ghinionul lor ghinionul de fapt noroc? Scorpionul este un paradox infinit)!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel