Ela Crăciun, uimită de fiica sa preadolescentă: „S-a încheiat cu supărare de ambele părți”

Data publicării:

Ela Crăciun, mămică a trei copii, prezentatoare TV și autoare de cărți de parenting, se confruntă, la rândul ei, cu provocări în creșterea celor mici. Alesia, fiica preadolescentă a vedetei, tocmai a împlinit 10 ani și a reușit să-și uimească mama. 

Cu o fiică preadolescentă, un fiu adolescent şi un mezin aflat la vârsta grădiniţei, Ela Crăciun a realizat abia la aniversarea Alesiei, că adevaratele sale provocări în calitate de mamă abia acum încep şi e hotărâtă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a rămâne în continuare o mamă zen.

Dupa 9 aniversări în care petrecerile tematice cu prinţese şi torturile frumos colorate au ocupat un loc important în viaţa familiei, împlinirea vârstei de 10 ani a atras după sine schimbări majore pentru Alesia, fiica Elei Crăciun, care de această dată a reuşit să îşi surprindă complet mama cu noile sale preferinţe.

,,Având o singură fetiță, aniversările cu prințese erau momente speciale pentru familia noastră. Anul acesta însă, am petrecut diferit. Alesia a simțit nevoia să facă o schimbare și a renunțat la tematica de poveste. Alegerea ținutei pentru petrecere a fost o altă provocare pentru noi, care s-a încheiat cu supărare de ambele părți, iar în ceea ce priveşte tortul, Alesia a respins ferm ideile mele și m-a uimit prin decizia ei. A ales un model foarte simplu. Nu m-aș fi așteptat niciodată ca preferințele ei să fie atât de schimbate odată cu trecerea în preadolescență.”, e declarat Ela Crăciun despre schimbarile radicale traversate de fiica ei.

Ela Crăciun a realizat un manual de instrucțiuni pentru mămici: „Pentru a avea un copil fericit, mama trebuie să fie prima oară fericită” EXCLUSIV

Autoarea e-book-ului de succes ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama”, Ela Crăciun face astfel un apel către toţi părinţii de adolescenţi şi preadolescenţi, pe care îi indeamnă la calm şi la păstrarea unei atitudini deschise faţă de toate aceste schimbări pe care ajung să le traverseze copiii. 

,,Cred că înainte de toate suntem datori să ne susţinem necondiţionat copiii, iar clipele traversate de curând şi cu fiica mea mi-au confirmat încă o data faptul că noi, părinţii avem la rândul nostru de ajutor. M-am hotarât ca anul acesta să lansez şi o carte destinată adolescenţilor, în cadrul căreia să ofer tuturor părinţilor informaţii şi instrumente importante de gestionare a provocărilor preadolescenţei şi adolescenţei.”, a concluzionat Ela Crăciun.

Aflată la cel de-al treilea tiraj al cărţilor sale de succes, ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun pregăteşte în prezent lansarea unei noi cărţi, a inaugurat de curând un nou program special de parenting, intitulat ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama” şi lucrează în paralel lansarea unui audiobook destinat deopotrivă adolescenţilor şi părinţilor care trebuie să facă faţă provocărilor acestei etape.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel