Ela Crăciun și dr. Ana Crăciun Douglas, totul despre operațiile estetice și procedurile de înfrumusețare care țin timpul în loc EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ela Crăciun, prezentator TV și autor de cărți de parenting, vine la Interviurile Spectacola, luni, de la ora 18:00, alături de sora sa, dr. Ana Crăciun Douglas, care este medic estetician, pentru a dezvălui care sunt secretele „tinereții fără bătrânețe” și cum putem opri timpul în loc, doar cu ajutorul procedurilor estetice. 

Ela Crăciun, mămică a trei copii, prezentatoare TV și autoare de cărți de parenting, a împlinit recent 40 de ani, însă continuă să arate ca o adolescentă. Vedeta spune că cel mai important lucru pentru o femeie, și mai ales pentru o mamă, este grija pe care și-o acordă. Acesta este motivul pentru care Ela Crăciun iese în față și vorbește deschis despre procedurile estetice la care a apelat.
Mai mult, având în familie un medic estetician, vedeta mărturisește că a început să aibă grijă de tenul ei foarte devreme, apelând la sora ei mai mică pentru diverse proceduri. 

Dr. Ana Crăciun Douglas, chirurg generalist, cu specializare în chirurgie estetică, este sora mai mică a Elei Crăciun și cea care este responsabilă atât de calitatea pielii, cât şi de look-ul mereu tânăr al prezentatoarei TV. 

Cele două surori vin la Interviurile Spectacola pentru a vorbi, fără perdea, despre operațiile estetice și procedurile de înfrumusețare care țin timpul în loc

Liftingul de sprâncene este o procedură care se bucură de multă apreciere și în rândul vedetelor de la Hollywood, două dintre celebritățile de afară care au apelat la ajutorul esteticienilor în acest sens fiind Kendall Jenner și Bella Hadid. În România, Ela Crăciun este una dintre vedetele care au apelat la această procedură. 

La ce proceduri estetice a mai apelat Ela Crăciun, ce soluții are dr Ana Crăciun pentru un ten mereu tânăr, dar și cum putem „ține timpul în loc” prin anumite intervenții nonivazive, aflați luni, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel