Ela Crăciun şi-a anulat vacanţa în Sri Lanka. Ce veste a primit vedeta chiar înainte de plecare: „Copiii au aflat şi au început să plângă”

Data actualizării: | Data publicării:
Ela Crăciun, sursa instagram
Descriere foto: Ela Crăciun, sursa instagram

Cadrele de poveste cu Ela Crăciun într-un decor exotic ramân acum doar o amintire a vacanţelor trecute. 

După ce prezentatoarea tv îşi planificase până la cel mai mic detaliu o superbă vacanţă în Sri Lanka, cu doar o zi înainte de plecare, planurile ei au fost date peste cap de primirea unui rezultat pozitiv, pentru unul dintre testele Covid făcute pentru deplasare.

 

,,După ce eram gata cu toate bagajele, pregătită de plecare, am fost sunată de la clinica la care ne-am făcut testele pentru a fi informaţi că unul dintre noi este pozitiv. Totul fusese gândit pentru o vacanţă de patru persoane, aşa că am ales să nu plecăm nici noi. Deşi puteam pleca doar eu cu soţul meu, m-am gândit că vor mai fi ocazii. Trebuia să mergem în Sri Lanka, opt zile şi făcusem un itinerariu superb. Apoi copiii au aflat şi au început să plângă. Am fost atât de tristă, încât nici nu am mai vrut să îmi desfac bagajele. Din fericire am avut bilete rambursabile şi asigurare de călătorie. Îmi pare rău că era vorba despre o vacanţă în care puteam petrece timp de calitate alături de soţul meu.”, a declarat Ela Crăciun despre anularea vacanţei sale în ultimul moment.

 

Chiar dacă aceasta nu era prima călătorie de anul acesta pentru Ela Crăciun, care de curând s-a întors dintr-o vacanţă în Egipt, o destinaţie vizitată pentru a doua oară, prezentatoarea emisiunii,,Numai de bine” de la Antena 3 nu renunţă la marea sa pasiune. Astfel, Ela Crăciun şi-a propus ca printre viitoarele sale destinaţii de vacanţă să se numere Cuba şi Olanda.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel