Ela Crăciun, mesaj emoționant pentru fiica ei, în ziua în care micuța a împlinit 11 ani: „Draga mea fiică, iți doresc să fii tu, chiar dacă noi încercam să te mai schimbăm”

Data publicării:

De ziua ei, fiica Elei Crăciun și-a propus să ajungă star la Hollywood

Cu o mamă celebră, care jonglează cu succes între o carieră în televiziune, cât și în mediul online ca blogger renumit și se bucură de statutul de autor de top în domeniul parentingului, fiica Elei Crăciun și-a propus să îi calce pe urme mamei sale, așa că odată cu împlinirea vârstei de 11 ani, Alesia a decis că vrea să ajungă star la Hollywood.

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, Ela Crăciun își încurajează necondiționat fiica și îi garantează că va avea partea de toată susținerea ei, indiferent de alegerile pe care le va face în viață. ,,Fetița cu cel mai bun suflet, fetița neînfricată, care luptă pentru ce își dorește, fetița lipicioasă, fetița care își dorește să ajungă actriță la studiourile Marvel...împlinește azi 11 ani. 11 ani în care ne-a umplut viețile cu fericire, zâmbete și putere. Draga mea fiică, iți doresc să fii tu, chiar dacă noi încercam să te mai schimbăm. Îți doresc să-ți urmezi visurile și să ajungi acolo unde ți-ai propus! Noi vom fi lângă tine, dar nu uita că mi-ai promis că o să ne iei cu tine, în castelul tău de Holywood”, scria Ela Crăciun într-un mesaj dedicat aniversării unicei sale fiice.

Bineînțeles că sărbătorita a avut parte și de o petrecere pe măsură, de la care nu au lipsit colegii, prietenii și a fost ca de fiecare dată înconjurată de familie. Pentru această aniversare tematica aleasă a fost una în acord cu universul supereroilor săi îndrăgiți, așa că Alesia a renunțat la rochițe și coronițe și a avut parte de toată distracția și adrenalina oferite de conceptul laser tag.  Totul a fost completat cu un tort tematic, ales special de sărbătorită și decorat cu elementele specifice hollywoodiene îndrăgite.

 

A fost o premieră absolută și pentru Ela Crăciun care a acceptat cu bucurie invitația copiilor și a participat la luptele intense cu laser, ceea ce spre surprinderea ei a încântat-o mai mult decât s-ar fi așteptat.

 

,,A fost super distractiv și complet diferit de cum mă așteptam. În sufletul ei, Alesia tot copil este. Acum a făcut o pasiune foarte mare pentru tot ce înseamnă universul Marvel și pentru a-și împlini dorința vrea să ajungă actriță la Hollywood. Până atunci însă printre dorințele Alesiei se numără și o nouă vizită la Disneyland sau o nouă tabletă foarte scumpă, pentru care i-am spus că va trebui să înceapă deja să pună bani deoparte.”, a completat Ela Crăciun.

 

De curând Ela Crăciun a adoptat de la distanță doi copii din Africa, pe care a ales să îi susțină material pentru a-și continua studiile și a se asigura că nu le lipsește nimic. În continuare celebra mămică are o serie de noi proiecte în lucru dedicate comunității de părinți din România, pentru care continuă să pregătească o serie de programe informaționale speciale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel