Ela Crăciun, exercițiu inedit la grădinița fiului ei: „Noi, mămicile, stăteam cu ochii închiși, iar copiii ne spuneau „te iubesc, mami”, pe rând”

Data publicării:

Ela Crăciun emoționată până la lacrimi de copii de 8 martie

De 8 martie, Ela Crăciun a planificat o ieșire alături de mămicile din comunitatea sa, motiv de mare bucurie și emoție, precum și un prilej excelent de a face schimb de experiențe emoționante cu femeile care îi sunt de ani buni alături și o susțin.

În timpul discursului său de mulțumire pentru implicarea activă de care a dat dovadă ,,familia sa virtuală”, așa cum își numește ea susținătoarele, Ela Crăciun a izbucnit în lacrimi în momentul în care a povestit episodul de la grădinița fiului său Nicholas, alături de care și-a început ziua.

 

,,Vreau să vă povestesc un episod foarte emoționant de care am avut parte cu Nicholas. Participam la joc făcut la grădiniță, în cadrul căruia noi, mămicile, stăteam cu ochii închiși, iar copiii ne spuneau ,,te iubesc, mami”, pe rând, timp în care noi trebuia să le recunoaștem vocile micuților. Bineînțeles că nu a fost nicio mamă care să nu recunoască glasul puiului său. Îmi dau seama că dăm absolut totul pentru ei, însă pentru a putea face asta, trebuie să avem mereu grijă să ne umplem și noi rezervorul și să facem și lucruri pentru noi”, a povestit printre lacrimi Ela Crăciun.

Celebra mămică s-a bucurat de o nouă zi de atenție din partea celor dragi, iar printre nenumăratele buchete de flori primite, surpriza de proporții a venit de la fiica sa Alesia, care i-a scris o superbă scrisoare cu ocazia zilei de 8 martie. ,,Mama mea este blândă și frumoasă. Nu aș schimba-o pentru nimic în lume. Nu există o mamă mai bună ca a mea, nici în altă dimensiune, nu, nu, nu mă corectez: nici în alt univers”, a scris Alesia despre mama sa.

 

Mereu preocupată de livrarea celor mai noi informații din domeniul parenting-ului comunității sale, precum și publicului emisiunii sale ,,Numai de bine”, Ela Crăciun și-a făcut o misiune din predarea noțiunilor actuale de a creștere copiii într-o manieră cât mai conștientă. Aflată într-un proces de permanentă specializare, Ela Crăciun oferă tot sprijinul părinților aflați în căutare de soluții.

 

În prezent, Ela Crăciun lucrează la un audiobook destinat adolescenților și părinților de adolescenți, care simt că perioada pubertății poate fi o reală provocare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel