Ela Crăciun a sunat la Poliție, după ce a fost agresată de un șofer violent: „Am fost pusă în pericol”

Data publicării:
Ela Crăciun, foto arhiva personală
Descriere foto: Ela Crăciun, foto arhiva personală

O cursă aparent normală s-a transformat în scurt timp într-un veritabil film de groază pentru Ela Crăciun, prezentatoarea tv fiind supusă unui comportament de-a dreptul revoltător de către un șofer, de la o cunoscută aplicație de transport persoane.

O prezență calmă și caldă, Ela Crăciun este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu și atunci când este victima unui șofer agresiv, care o pune în pericol.

,,Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului. După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a declarat Ela Crăciun, vizibil marcată de această situație.

În situațiile de criză când pur și simplu nu poate fi prezentă în persoană, pentru a-și lua fiica de la cursuri, celebra mămică apelează cu încredere la serviciile aplicației de transport persoane. Gândul însă că fiica sa ar putea fi în real pericol, cu un asemenea șofer pe străzi, i-a dat fiori Elei Crăciun.

,,Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori, cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol, mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.

 

 

Ela Crăciun, clipe traumatizante la nașterea primului său copil: „Au decis să îl bage la terapie intensivă”


Cu toate că este una dintre cele mai influente prezențe din zona de parenting, Ela Crăciun a trecut prin clipe demne de filmele de groază, la nașterea primului său copil, Alex. Nimic nu avea să prevestească ce a urmat, atunci când prezentatoarea tv, la vremea respectivă în vârstă de doar 23 de ani a cerut să își vadă pentru prima dată copilul.

Lipsa de profesionalism a cadrelor medicale cu care a intrat în contact, în primele clipe de la naşterea primul său născut, a avut un impact copleşitor asupra Elei Crăciun, care a fost convinsă ca fiul ei avea grave probleme de sănătate. 

,,Deși nașterea în sine a decurs fără niciun fel de complicație, am avut în următoarele ore parte de o experiență foarte dureroasă pe care aleg să o povestesc tocmai pentru a da putere și altor mămici care ar putea trece prin asta. Pentru că am născut destul de târziu, aproape de miezul nopții, mi-au arătat puțin bebelușul după naștere, apoi l-au luat și l-au dus la secția de neonatologie, urmând să mi-l aducă înapoi a doua zi. 
A doua zi, deja se făcea ora 9:00, 10:00, 11:00, 12:00 și copilul nu mai venea. Am început să pun întrebări în stânga și în dreapta și am aflat că cei de la neonatologie au decis să îl bage peste noapte la terapie intensivă. Vestea a venit ca un șoc pentru mine, iar, în acel moment, grijile mele s-au amplificat cu 1000.”, a povestit Ela Crăciun despre clipele dureroase trăite imediat după naștere.

Totul a pornit de la o lipsă completă de comunicare a echipei medicale, care nu a informat proaspăta mămică despre starea noului său născut, ba mai mult a îngreunat procesul informării corecte a pacientei despre propriul său copil. O situație care ar fi putut fi evitată cu o minimă dovadă de empatie a ajuns să capete cote alarmante în ceea ce o privește pe Ela Crăciun.

 

,,Când se făcuse deja ora 14:00 și tot nu venea nimeni să-mi spună nimic, m-am dus la secția de neonatologie și stăteam pe la uși încercând să obțin niște răspunsuri. La un moment dat, mi s-a alăturat o altă mămică, care era în aceeași situație. Când, după lungi momente de așteptare, a ieșit cineva de la neonatologie, s-a dus glonț către persoana respectivă și a întrebat-o: „Ce se întâmplă cu copilul meu? Vreau să știu și eu!”. 

I s-a răspuns sec, rece, fără pic de empatie în glas: „dacă îți spun că are apă la creier e bine?”

Răspunsul, deși nu mi se adresa mie, m-a săgetat instant. M-am lipit de peretele de lângă mine ca să mă sprijin, dar simțeam cum mă scurg. Îmi repetam încontinuu în minte că poate și copilul meu e în aceeași situație și mi se ascunde adevărul.”, a completat Ela Crăciun vizibil marcată de această dureroasă amintire.

 

 Ela Crăciun este blogger de parenting, realizator TV și autorul a două cărți de succes pentru părinți "9 luni fără griji, 101 întrebari despre sarcină, cu răspunsuri de la specialiști" și "12 luni fără griji, 101 întrebări despre primul an de viață al bebelușului, cu răspunsuri de la specialiști". Prima carte a seriei de 101 întrebări a fost desemnată "Cea mai de succes carte despre sarcină lansată de o vedetă" la Gala Performanței și a Excelenței. Ela continuă să fie un lider în educarea părinților de bebeluși. Ea împărtășește zilnic experiența sa de mamă a trei copii, Nicholas (3 ani), Alesia (10 ani), Alex (15 ani) pe Facebook și Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel