Ela Crăciun a schimbat 20 de costume de baie în concediu: „Câte un costum diferit pentru fiecare zi”

Data publicării:

Ela Crăciun s-a bucurat din plin de vară, cu 4 vacanțe și peste 20 de costume de baie

Cu toate că declara de curând că își dorește foarte mult un concediu doar pentru ea, Ela Crăciun s-a bucurat vara aceasta în total de patru vacanțe, toate alături de familia sa. A ales de fiecare dată destinații însorite, în care să petreacă timp de calitate cu familia și prietenii, iar acum se pregătește din plin de începerea unui nou an școlar care poate fi o mare provocare atunci când ai trei copii de vârste diferite.

 

,,Vara asta ne-am bucurat din plin de patru vacanțe, toate la mare. Am fost în Grecia, la un superb resort din Creta, de două ori am stat la Reina del Mar, în Bulgaria și o dată la Thracian Cliffs, unde sărbătoresc de fiecare dată aniversarea nunții noastre. Din toate aceste vacanțe bineînțeles că nu a lipsit colecția mea de costume de baie. Eu am o mare pasiune pentru costumele de baie. De când l-am născut pe Alex însă, pe corpul meu au rămas niște semne, așa că port costume de baie întregi. Așa că pentru a nu mă plictisi, îmi place să am de fiecare dată când merg în vacanță câte un costum diferit pentru fiecare zi. Am deja în total peste 20 de costume de baie”, a declarat Ela Crăciun încântată de bilanțul verii sale.


Celebră autoare, coach de parenting și nu în ultimul rând realizator și prezentator tv, Ela Crăciun știe că acum vacanța se apropie de final și a început deja pregătirile, pentru a da start cu ușurintă unui nou an școlar pentru toți cei trei copii ai săi, toți aflați în forme de învățământ diferite.
Provocarea va fi una pe cinste căreia Ela trebuie să îi facă față alături de fiul său Alex (16 ani), fiica sa Alesia (10 ani) și mezinul Nicholas, în vârstă de doar 3 anișori.

Pentru comunitatea sa se anunță o perioadă plină de sfaturi și recomandări menite să îi ajute atât pe părinți, cât și pe micuți să se bucure de nou an școlar.

 

Ela Crăciun, „trucurile magice” care îi ușurează viața înainte de începerea anului școlar

Celebră autoare, coach de parenting și nu în ultimul rând realizator și prezentator tv, Ela Crăciun uimește din nou, de această dată prin usurința cu care față unui început de an școlar plin de provocări. 

Cu trei copii de vârste diferite, pentru Ela Crăciun startul școlii este un adevărat maraton, pentru că celebra mămică trece prin toate formele de învățământ alături de fiul său Alex (16 ani), fiica sa Alesia (10 ani) și mezinul Nicholas, în vârstă de doar 3 anișori.

Pentru a face față cu brio adaptării rutinei școlare după aproape 3 luni de vacanță, Ela Crăciun a dezvoltat un mecanism pe cât de elaborat, pe atât de precis, în care regulile primează și fac ca trecerea de la relaxarea și lipsa de responsabilități din vacanță, la o perioadă plină de responsabilități școlare să fie cât mai ușoară.

Tot ce au părinții de făcut este ca înainte de începerea școlii cu aproximativ două săptămâni,  să facă echipă cu cei mici și să îi pregătească de o nouă oră de culcare, o nouă oră de trezire, chiar și prepararea propriului pachețel ar trebui să intre în rutina copiilor.

,,Începeți să îi treziți, mai mult sau mai puțin obligat, tot mai devreme. Puteți să inventați motive în primele zile, să faceți planuri, mici excursii sau poate vizite la locuri de joacă sau, de ce nu, muzee. Seara este de obicei dedicată pregătirii pachețelului pentru a doua zi, ghiozdanului și temelor. Simulați militărește același exercițiu. Puneți-i încă de pe acum să vă ajute să pregătiți mâncarea pentru a doua zi sub pretextul că mergeți la un picnic. Credeți că e prea mult sau prea complicat? Faceți un tabel magnetic pe care să îl țineți pe frigider. Acolo puneți sarcinile principale, și în fiecare dimineață voi sau copiii să le bifați. Atunci veți ține o evidență clară a lucrurilor, iar copiii vor învăța să fie mai responabili!”, a declarat Ela Crăciun despre ,,trucurile sale magice” care îi ușurează viața înainte de începerea anului școlar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel