Ela Crăciun a dat călătoriile exotice pe o vacanță cu rulota: „A fost puțin mai ciudat, pentru că mă speriam de fiecare dată ...”

Data publicării:

Cunoscută pentru multiplele și nu de puține ori luxuriantele sale vacanțe, Ela Crăciun a uimit pe toată lumea, atunci când a decis să pornească într-o aventură cu totul altfel și alături de familia ei a ales să meargă cu rulota, într-una dintre cele mai originale vacanțe experimentate până acum de celebra mămică. 

,,Este frumos, însă nu voi mai repeta experimentul. Vacanța aceasta este foarte dorită de Alex, soțul meu, care de foarte mulți ani îmi propune să mergem cu toții cu rulota. Acum că a crescut și Nicho puțin, am decis într-un final să ne aventurăm. Eu sinceră să fiu nu aveam nicio așteptare, pentru că nu este genul meu de vacanță, dar oricum sunt mereu deschisă când vine vorba de încercat ceva nou. În plus, rulota arăta extrem de bine, așa că nu am fost greu de convins”, a declarat Ela Crăciun.


Ce au mâncat pe drum

„Pentru drum am pregătit doar mâncare pentru mic dejun și sendvișuri care să ne ajungă pentru situațiile în care ajungem poate prea târziu la restaurant. Nu ne-am propus ca în aventura noastră cu rulota să includă și mesele în mașină, așa că ne-am planificat încă de la bun început ca prânzul și cina să le luăm de fiecare dată la restaurant”, a declarat vedeta pentru Spectacola.

Au dormit ca „bebelușii”


 
„Somnul pot spune că a fost chiar de calitate. Am avut două paturi, dintre care unul mare pentru trei persoane și un altul pentru două persoane. A fost la început puțin mai ciudat, pentru că mă speriam de fiecare dată când unul dintre copii se întorcea de pe o parte pe alta și eu mă alarmam, crezând că se mișcă rulota. Per total însă aș spune chiar că somnul in rulotă a fost de calitate”, a mai spus prezentatoarea tv. 



Pe lângă mirajul peisajelor superbe pe care Ela Crăciun are astfel ocazia să le viziteze îndeaproape, au fost însă și câteva inconveniente care au mai temperat entuziasmul întregii deplasări, cel puțin în ceea ce o privește pe îndrăgita prezentatoare tv.


,,Lipsa spațiului de depozitare a dus la mult timp alocat căutării hainelor, iar atunci când călătorești alături de copii, lucrurile parcă se complică și mai mult. Există însă și multe avantaje, cum ar fi timpul petrecut împreună și bucuria de a fi alături de copii, unde mai pui că nu avem un program fix și avem mereu mașina cu noi.”, a mai spus Ela Crăciun.

Ce sfaturi are pentru părinții care pleacă în vacanță „incomode”

„Părinților care planifică excursii cu rulota, le-aș spune să fie foarte atenți la alegerea hainelor și prioritizarea obiectelelor de luat în vacanță. Spațiu de depozitare cel puțin în cazul nostru a fost foarte limitat și oricât am încercat să mă asigur că iau haine suficiente pentru fiecare copil, tot am ajuns la magazin și am cumpărat haine noi. Cred că cel mai frumos lucru și cel mai important aspect de luat în calcul atunci când te aventurezi într-o vacanță cu rulota este timpul de calitate petrecut împreună. A fost o ocazie unică pentru noi să fim unii aproape de ceilalți pentru 8 zile, într-un spațiu atât de mic, iar asta ne-a apropiat și mai mult”, ne-a mărturisit vedeta.

Printre locațiile vizitate în această vacanță autentică de Ela Crăciun și familia sa se numără și Sighișoara, Sibiul, unde a vizitat Muzeul Astra, dar și destinații de vis precum Valea Zânelor sau Alba.

În prezent, Ela Crăciun pregătește o nouă lansare de carte destinată de această dată adolescenților și părinților de adolescenți, care va cuprinde sfaturi practice de gestionare a celor mai delicate situații.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel