El este bărbatul care a scos din buzunar o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. S-a transformat complet/ FOTO

Data publicării:

Un bărbat a cheltuit zeci de mii de dolari pe intervenții chirurgicale și proceduri în încercarea de a semăna cu modelul său, Nicki Minaj - și nu se va opri până când nu va fi mulțumit de aspectul său.

Un bărbat a cheltuit aproximativ 40.000 de lire sterline pentru a se transforma în modelul său, Nicki Minaj. Rudy Villalobos, în vârstă de 27 de ani, a început să își schimbe înfățișarea în 2020, după ce a devenit obsedat de conceptul de "schimbare a înfățișării". Rudy a dezvăluit că obișnuia să se joace cu Barbies când era mic, despre care spune că l-a inspirat să fie oricine își dorea. El crede, de asemenea, că locul în care trăiești are un mare impact asupra modului în care vrei să arăți sau să te comporți.

El este bărbatul care a scos din buzunar o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj

"În funcție de stilul de viață pe care îl trăiești, dacă ești înconjurat de mentalitatea de a arăta "perfect", cu siguranță te va atrage", a declarat fanul lui Nicki din Los Angeles. "Pentru mine, nu este vorba de a trăi după Hollywood, îmi amintesc doar că am văzut poze vechi cu mine și nu eram mulțumită de cum arătam.

"Am vrut să fiu mai încrezător și am vrut să mă simt ca o păpușă. În mintea mea, voiam să arăt "perfect" în ochii mei."

Modificându-și aspectul, Rudy a cheltuit aproximativ 40.000 de lire sterline în ultimii trei ani.

El a adăugat: "Muncesc din greu pentru banii mei și economisesc din muncă. Așa mi-am făcut un lifting brazilian al fundului, patru ședințe de injecții în fund, filler și Botox."

Societatea Americană a Chirurgilor Plasticieni (ASPS) a avertizat cu privire la complicațiile alarmante legate de ridicarea braziliană a feselor, întrucât aproximativ trei la sută dintre chirurgi au înregistrat decesul pacienților după această procedură.

"Experiența mea cu injecțiile în fund nu a fost deloc rea. A fost un pic dureros pentru că nu ești amorțit, dar nu a fost atât de rău - aș face-o din nou", a declarat Rudy.

Scopul lui Rudy nu este doar să fie versiunea lui de "perfect", ci și să semene cu rapperița din Trinidad, Nicki Minaj.

"Simt că ea joacă un rol important în industria de îmbunătățire corporală, deoarece a fost una dintre primele care și-a operat fundul. Și-a făcut-o când și-a început cariera și a fost atât de deschisă în legătură cu asta, chiar și după toată ura și reacțiile negative pe care le-a primit. Așa că Nicki m-a inspirat cu siguranță. Mi-a plăcut look-ul ei și am vrut ca al meu să fie cât mai apropiat de al ei. Nu cred că vreau să fiu mai mare decât a ei, acum vreau să îmi mențin fundul de-a lungul timpului. Probabil că și ea face la fel!", a mai spus bărbatul, potrivit mirror.com 

Scopul lui Rudy este de a continua până când va fi complet mulțumit de aspectul său și va fi pregătit să facă mai multe operații.

 "Vreau doar să arăt cât mai dezgustător posibil. Vreau să fiu o păpușă din viața reală, cu un corp foarte sexy și un fund mare și suculent, cu bule. Vreau, de asemenea, să-mi îmbunătățesc mai mult trăsăturile faciale, aș vrea să îmi fac o operație la nas, să umplu maxilarul, să îndepărtez grăsimea bucală și să îmi ridic sprâncenele."

El a planificat ca următoarea sa operație să fie o rinoplastie, cunoscută sub numele de operație la nas, și va cheltui în jur de 4.000-5.000 de lire sterline pentru aceasta.

 "Încă nu am o dată, dar sunt extrem de entuziasmat. Mi-aș descrie look-ul ca fiind exotic, între masculin și feminin, ceea ce îi face pe băieți și pe fete să fie curioși în privința mea.", a mai spus Rudy. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel