Un bărbat a devenit tată de 21 de ori într-un an. Își dorește să aibă până la 105 bebeluși

Data publicării:
 batumi_mama, sursa instagram
Descriere foto: batumi_mama, sursa instagram

Galip Ozturk, un afacerist din Turcia, este tatăl a 30 de copiii, dintre care 21 au venit pe lume în același an. Bărbatul nu are de gând să se oprească aici.

Un afacerist din Turcia, în vârstă de 57 de ani, alături de partenera sa, în vârstă de 24 de ani, își doresc să aibă 105 bebeluși. Cei doi au cheltuit deja peste  143.000 de lire sterline pentru dorința lor.  Într-un interviu acordat publicației Forbes, Galip a dezvăluit că mai are 9 copii, din relații anteriore.

”Toți trăiesc și lucrează în Turcia. Cel mic are 12 ani, iar cel mai mare are 34. Chiar și fiul meu de 12 ani lucrează, vinde legume și ouă. Fii și fiicele mele mă ajută să-mi gestionez companiile. Cu timpul, ei devin din ce în ce mai buni la slujbele lor. Au energie. Unii dintre ei activează în domeniul turismului, în timp ce alții sunt activi în sectorul financiar. Toți lucrează.”, a spus el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

 

Kristina, originară din Rusia, l-a cunoscut pe Galip când se afla în prima sa călătorie în străinătate. La fel ca Galip, ea are un copil dintr-o relație anterioară, o fetiță de șase ani, care locuiește cu ea. Cei doi au avut primul copil cu ajutorul unei mame surogat. Se întâmpla anul trecut și, după nașterea lui Mustafa, Kristina și Galip au hotărât să nu se oprească.

”Am visat la asta din copilărie. Soțul meu a visat, de asemenea, să aibă o familie mare și fericită. Deci, după ce ne-am întâlnit, am început să ne punem visul în aplicare.”, a afirmat ea pentru publicația Fabulous.

Kristina și Galip, care-și plătesc mamele surogat cu 7.700 lire sterline pe sarcină, angajează bone cu norme întreagă. Acestea primesc un salariu lunar de 500 de lire sterline. În prezent, au 16 babysitter. Bonele au un program special: lucrează continuu timp de patru zile, următoarele 2 sunt libere și locuiesc lângă dormitorul copiilor. De asemenea, au propria bucătărie unde pot găti.

Pentru a-și trata copiii cum se cuvine, părinții cumpără săptămânal 20 de pachete mari de scutece și 53 de recipiente de formule pentru bebeluși.

”Costă aproximativ 3.500- 4.200 de lire sterline pe săptămână pentru elementele esențiale pentru toți copiii. Uneori mai mult, alteori mai puțin. Copiii au fiecare propriile dulapuri, dar uneori împart hainele pentru fotografii.”, a mai adăugat Kristina.

Recent, cei doi au dezvăluit că și-au întâmpinat cel de-al 22-lea copil biologic, conform The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel