Ei sunt cuceritorii ZODIACULUI. Cele mai romantice 5 semne zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Toa Heftiba
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Toa Heftiba

Aceste zodii sunt mereu pregătite să arunce Săgeata lui Cupidon, se fac peste tot remarcați și întorc de fiecare dată toate privirile. Vezi care sunt cele mai atrăgătoare zodii. 

Berbec 


Berbecii nu puteau lipsi din acest clasament, ei sunt pe departe cei mai mari cuceritori ai zodiacului. Au un puternic spirit cavaleresc și tind să aibă valori de modă veche în ceea ce privește romantismul. 


Taur 


Acest semn de Pământ condus de Planeta Venus are o mare atracție pentru romantism. Dacă vrei să cucerești un nativ din zodia Taurului trebuie să îl tratezi cu mâncare și băutură bună, flori, masaje și băi romantice cu lumânări și petale de trandafir. Din partea lui sigur vei primi toate astea. 


Leu


Când vine vorba de dragoste și romantism, acest semn de foc condus de Soare, devine expert. Dacă sunteți într-o relație cu un Leu, așteptați-vă să primiți foarte multe cadouri, complimente și multă afecțiune. 


Balanță 


Balanța, condusă de Venus, te va învălui cu farmecul ei. Alături de o balanță poți fi sigur că vei trăi o poveste de dragoste exact ca în basme. Romantismul, pentru Balanțe este cheia în orice relație. 


Pești 


Nativul din zodia Pești, este romantic și visător, te va cuceri cu o poezie de dragoste și gesturi romantice. El este romanticul incurabil, pentru Pești, lumea se oprește atunci când vine vorba de romantism. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel