Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în competiția SURVIVOR

Data actualizării: | Data publicării:

După ce echipa Faimoșilor a devenit cunoscută, a venit rândul celor 12 concurenți care le vor fi adversari să fie prezentați. 6 femei și 6 bărbați au trecut de toate etapele de înscriere și vor face parte din echipa RĂZBOINICILOR! 

 

Cei 24 concurenți vor începe, în doar câteva zile, lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile? 

PRO TV anunță că din echipa RĂZBOINICILOR fac parte: 

Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier. 

 

Echipa FAIMOȘILOR

Echipa faimoșilor va fi formată din: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, Cătălin Smărăndescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. 

 

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.


Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului. 

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem - în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel