Efectele Eclipsei de Soare/Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jongsun Lee
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jongsun Lee

Previziuni. Pe 20 aprilie, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec.

Mâine, o să avem o Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec!

Iată că, în 2023, avem parte de a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (anterioara a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. Acum, Jupiter este foarte aproape, deci putem spune că va fi o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Nu vorbim doar despre o zi care vine și trece. Ci ne oferă energie pentru mai mult timp, mai ales când discutăm despre o eclipsă. Poți înțelege că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ce ne face rău și ce ne rănește.

De regulă, o Lună Nouă nu provoacă evenimente sau schimbări vizibile, ci mai degrabă ne va ajuta dacă vom vrea să ne punem intenții.

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Deoarece Soarele și Luna se întâlnesc iar în primul semn al zodiacului. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel