Edy Chereji, precizări despre Untold şi Neversea în 2021. Nou eveniment: concerte pe un vas de croazieră

Concert, foto Unsplash/ autor: Zachary Smith
Descriere foto: Concert, foto Unsplash/ autor: Zachary Smith

Edy Chereji, fondator şi director de Comunicare UNTOLD și Neversea, a vorbit, la DC News, despre cele două mari festivaluri, dar şi despre un nou tip de eveniment pe care-l pregăteşte, un festival la bordul unui vas de croazieră.

"Noi facem tot ceea ce depinde de noi pentru a organiza cele două festivaluri: Neversea în luna iulie şi Untold în august. Iar croaziera de care menţionai e, practic, un al treilea moment de distracţie pe care-l oferim noi şi care nu are nicio legătură cu ceea ce se va întâmpla cu Untold sau cu Neversea. Este în luna septembrie, iniţial am vrut să-l facem în iunie, dar şi aici autorităţile maritime internaţionale au ajuns la concluzia că doar din luna iunie se va permite deschiderea acestor activităţi turistice şi cumva ne-am dorit să avem garanţia că fiind o experienţă pe care oamenii o aşteaptă şi o vor compara cu Untold, vom avea suficient timp să fim pregătiţi şi chiar personalul de pe vasul de croazieră să fie suficient de reantrenat pentru că au avut cu toţii o pauză de aproape un an”, a declarat, la DC News, Edy Chereji.  

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 05 apr 2021, 16:03 | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience