Edward Sanda și Cleopatra Stratan, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Cum va arăta marele eveniment

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut noi dezvăluiri despre nuntă. Cei doi se pregătesc intens pentru marele eveniment.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se iubesc tot mai multe zi ce trece. După un an de relațe cei doi au ales să spună DA. Deși suntem în plină pandemie, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să-și unească destinele oficial. Astfel că, cei doi o să devină soț și soție anul acesta.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

 

Recent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost invitați în platoul X-tra Night Show, acolo unde au vorbit despre mult așteptatul eveniment. Cei doi îndrăgostiți au mărturisit că au pus toate detaliile nunții la punct și că așteaptă cu nerăbare cea mai importantă zi din viața lor. 

Potrivit acestora, nunta va avea loc într-un cadru restrâns alături de familie și prieteni apropiați, însă vor lipsi tradițiile.

„Vara asta, la final de vara. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregatim din timp. Pentru noi nunta e un eveniment simplu pt ca noi consideram ca viata de cuplu conteaza, cee ace traim noi conteaza, nu nunta si nu petrecerea, de aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei sa fie alaturi de noi in ziua respectiva”, au spus cei doi la Antena Stars.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au declarat că nu sunt adepții tradiților, motiv pentru care vor ca nunta lor să fie una modernă.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au mai adăugat cei doi pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel