Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut anunțul oficial. Când se vor căsători cei doi îndrăgostiți

Data actualizării: | Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au anunțat când va avea loc nunta. Totul se va petrece într-un cadru restrâns, alături de familie.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se iubesc tot mai multe zi ce trece. După un an de relațe cei doi au ales să spună DA. Deși suntem în plină pandemie, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să-și unească destinele oficial. Astfel că, cei doi o să devină soț și soție anul acesta.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

Artistul a dezvăluit și locul unde va avea loc marele eveniment.

„Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a dezvăluit artistul Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a devenit majoră. Inelul pe care l-a primit din partea lui Edward Sanda a fost cu totul special.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat.

A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel