Edward Sanda, mărturii dureroase despre moartea primei iubite: "N-am dormit, am fost în șoc"

Data publicării:
Edward Sanda, sursa instagram
Descriere foto: Edward Sanda, sursa instagram

Edward Sanda a făcut dezvăluiri dureroase despre prima lui iubită, care s-a stins din viață. Artistul a fost în stare șoc și cu greu și-a revenit în urma acestei tragedii.

Edward Sanda este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o chiar și în căsătorie și cu care are planuri mari de viitor. Cei doi se înțeleg de minune, în ciuda răutăților și criticilor din jurul lor.

Edward Sanda, mărturii cutremurătoare despre prima iubită

Deși acum este mai fericit ca niciodată, Edward Sanda a trecut prin momente cumplite, în trecut. La o vârstă foarte fragedă, acesta a trecut prin cea mai mare tragedie, după ce iubita lui a murit. Artistul a povestit că erau colegi de șscoală și că s-a îndrăgostit imediat de ea, motiv pentru care a avut un șoc când a aflat ce s-a întâmplat.

”Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea, am fost în șoc, trebuia să ne întâlnim. Iar după aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a spus Edward Sanda, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel