Edward Sanda, fotografie inedită alături de mama sa. Fanii au rămas șocați: "Am crezut că ai schimbat iubita"

Data publicării:
Edward Sanda, instagram
Descriere foto: Edward Sanda, instagram

Edward Sanda și-a uimit fanii, după ce s-a fotografiat alături de mama sa. Mai mult decât atât, aceștia au crezut că este noua iubită a artistului.

Edward Sanda este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o chiar și în căsătorie.

Edward Sanda, fotografie surprinzătoare alături de mama sa

Pe Edward Sanda îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată mama artistului. Desi acesta își ține familia departe de ochii curioșilor, recent, artistul a făcut publică o fotografie alături de mama sa, care pare a fi doar o adolescentă. Fără dar și poate, acum știm de unde a moștenit Edward Sanda frumoasele trăsături. 

Olimpia Sanda, mama lui Edward Sanda și-a sărbătorit ieri ziua de nume, astfel că această zi importantă nu putea să treacă așa, oricum. Alături de fotografia cu cei doi, artistul i-a transmis și o frumoasă urare mamei sale.

„Happy name day, mommy! I love you!!! (La mulți ani de ziua numelui, mami! Te iubesc!) La mulți ani tuturor celor care poarta numele de Ion,Ioana,Ionela!„ , a scris Edward Sanda pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

La vederea fotografiei, fanii au rămas șocați, unii dintre ei crezând chiar că Edward Sanda și-a părăsit logodnica și că are o nouă cucerire: „Mor! Am crezut că ți-ai schimbat iubita.„, a scris un fan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel