Edward Sanda a răbufnit. Ce l-a enervat la culme pe artist: "Vedeți-vă de viața voastră"

Data publicării:
Edward Sanda, sursa instagram
Descriere foto: Edward Sanda, sursa instagram

Edward Sanda a răbufnit și le-a transmis un mesaj dur celor care l-au enervat la culme.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt de nedespărțit și au planuri mari împreună. Unul dintre ele a fost chiar cererea în căsătorie. Deși se iubesc și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, cei doi au fost în nenumărate rânduri ținta criticilor și a răutăților celor din jur. Enervat la culme de acest lucru, Edward Sanda nu a mai rezistat și le-a transmis un mesaj dur celor care nu își văd de treaba lor.

Edward Sanda, mesaj dur pentru cei care critică relația lui cu Cleopatra Stratan

Sătul de criticile și răutățile celor din jur cu privire la relația pe care o are cu Cleopatra Stratan, Edward Sanda  le-a transmis acestora un mesaj în care îi roagă să își vadă de viața lor și să nu-și mai dea cu părerea despre viața altora.

Niciodată să nu vă trăiți viața după principiile și PRECONCEPȚIILE altora! Aveți doar o viață! Faceți ceea ce simțiți atunci când simțiți! Voi decideți ce e cel mai bine pentru voi și ce vă aduce fericire în viață! «Eu sunt de părere că… », «Eu cred că… » Taci!

Trăiește-ți viața ta! Ăștia care vă dați cu părerea gratuit și criticați în necunoștință de cauză, se vede de la o poștă cât sunteți de nefericiți! Am o idee! Mai întâi vedeți-vă de viața voastră și după de a celorlalți! Pace și iubire la toată lumea!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel