Edward Sanda a împlinit 24 de ani. Artistul și-a surprins fanii cu un cadou muzical

Data publicării:
Edward Sanda, foto arhiva personală
Descriere foto: Edward Sanda, foto arhiva personală

Edward Sanda și-a sărbătorit ieri ziua de naștere alături de cei dragi, dar nu a uitat de fanii săi. Acesta le-a pregătit o nouă piesă, alături de El Nino: Cum să uit.

Piesa este produsă în studiourile Famous Production, fiind compusă de către Edward Sanda și El Nino. Pe cei doi artiști îi leagă o prietenie, iar acum vin și cu o colaborare pe plan muzical. Cum să uit este o piesă de stare, perfectă pentru vară, de ascultat la maxim, cu un pahar de băutură rece în față. În videoclip, Edward surprinde printr-o imagine underground, diferită de cea cu care și-a obișnuit fanii până acum.

„Piesa Cum să uit a luat naștere exact acum un an, vara trecută. I-am trimis piesa lui El Nino, eram pe șezlong, la mare, aveam deja instrumentalul și subiectul, dar nu era completă și m-am gândit să o fac în colaborare cu el. Pentru că îmi e prieten și îl apreciez foarte mult ca artist. I-a plăcut ideea din prima și mi-a dat răspuns pozitiv foarte rapid, așa că ne-am pus pe treabă. Partea mea de piesă am compus-o în mașină, țin minte că într-o zi eram supărat, mă certasem cu cineva, și mi-a venit ideea versurilor stând în trafic. Așa a luat naștere această piesă. Clipul are stare, eu am o imagine mai underground, diferită de imaginea mea. Sper să vă placă.” Edward Sanda

„De Edward Sanda mă leagă o prietenie și mă bucur că avem ocazia să colaborăm pe plan muzical. Din momentul în care am auzit linia și subiectul piesei am spus DA colaborării și m-am pus pe treabă în studio. Sperăm să vă placă ce a ieșit.” El Nino

 

Edward Sanda s-a născut în data de 11 iulie 1997, la Caracal. Pasiunea lui Edward pentru muzică a apărut încă din copilărie, la 10 ani începând să cânte ca toboșar în mai multe formații de muzică rock. Dorința de a cânta la mai multe instrumente l-a determinat să studieze singur și astfel a descoperit, treptat, frumusețea fiecărui instrument. De atunci, Edward a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică, iar acum se numără printre cei mai promițători artiști români ai noului val.

Piesa de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 timp de două săptămâni. Este cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes, cumulând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards – Best Shazam pentru „Doar pe a ta”. Și cea de-a doua piesă lansată cu Ioana Ignat – În palma ta – a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel