Educaţie Astrologică: Semnele fixe, cardinale, mutabile. Ce reprezintă cele trei mai calităţi din zodiac

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic

Astrologia este mai mult decât semnul zodiacal, Mercur retrograd și Luni Pline. De ce este importantă educaţia în astrologie de la elementele de bază? Ce îţi poate spune cu adevărat astrologia despre cele trei 'calităţi', respectiv semne fixe, cardinale, mutabile?

Cele 12 zodii pot fi împărțite într-o multitudine de moduri diferite. Îţi ştii semnul solar - semnul zodiacal „principal” - care este determinat de luna și data nașterii. Apoi, cei mai interesaţi de acest domeniu știu că harta natală conține și semnul lunar (calculat pe baza poziției lunii la momentul nașterii și reprezintă lumea ta interioară emoțională) și semnul în creștere, denumit și Ascendentul tău ( aceasta se referă la semnul zodiacal care se afla la orizontul estic când te-ai născut și reprezintă personalitatea ta socială). 

Fiecare semn aparține, de asemenea, unuia dintre cele patru elemente (numite și duplicate) - foc, apă, pământ și aer. Știind acest lucru, te poate ajuta să îţi înțelegi natura și să obţii o perspectivă nouă asupra personalităţii şi relaţiilor cu cei din jur. De exemplu, Scorpionul și Peștii ar putea avea diferențe, dar ambii sunt în mod inerent semne de apă, așa că fac parteneri și prieteni excepționali, deoarece pot tolera natura emoțională a celuilalt. 

Care sunt cele trei calităţi în astrologie?
Un alt mod mai puțin cunoscut de a defalca semnele este prin 'calităţi' (cunoscute și sub denumirea de cvadruplicități, deoarece există patru semne zodiacale în fiecare grup). În astrologie, există trei calităţi - cardinal, fix și mutabil. Acestea reprezintă modalitățile unice prin care fiecare grup de semne își exprimă energia, reacționează la circumstanțe și navighează prin viață. Iată cum sunt defalcate:

Semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Semne mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel