Ed Sheeran, surpriză de Crăciun pentru fanii săi: "Afterglow"

Data publicării:
Ed Sheeran, foto Instagram
Descriere foto: Ed Sheeran, foto Instagram

Ed Sheeran le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat acum, pe final de 2020, o piesa nouă, "Afterglow" care poate fi ascultată deja pe toate platformele de streaming.

Piesa este acompaniată de un artwork creat chiar de către Ed Sheeran, dar și de un videoclip live filmat în regim one take care poate fi urmărit aici:


“Afterglow este o piesă pe care am scris-o anul trecut și pe care vreau să o lansez pentru voi. Nu este primul single de pe următorul album, este doar o piesă care-mi place și care sper să vă placă și vouă. Să aveți o vacanță fericită și în deplină siguranță. Eu mă duc înapoi pe tărâmul de părinte, momentan”, a transmis Ed Sheeran.

 

Youtube video image
 


De curând, Sheeran a fost desemnat drept artistul britanic cu cele mai multe ascultări pe platformele de streaming în 2020 din Regatul Unit. Acesta se află în continuare într-o binemeritată pauză de la muzică, însă a făcut acum o excepție pentru a lansa "Afterglow" pe care a scris-o împreună cu David Hodges și FRED, co-producția fiind semnată de PARISI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel