Ed Sheeran, gest impresionant. Ce a făcut artistul

Data actualizării: | Data publicării:

Ed Sheeran și-a surprins fanii, după ce a făcut un gest de milioane. Nu este primul, și probabil nici ultimul, astfel de gest al renumitului artist.

Ed Sheeran a donat o pictura rară pe care a creat-o pentru tatăl său John, la licitația Made In Suffolk Legacy pentru a ajuta la strângerea de bani pentru acte de caritate. Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, a decis să ofere o pictură abstractă colorată intitulată Dab 2 2020, pe care a făcut-o pentru tatăl său John, în timp ce se referă la el prin porecla Dab.

Conform licitației, Ed nu a vândut niciodată vreunul dintre tablourile sale, așa că acesta este un obiect rar pentru cei care doresc să adauge la colecția lor.

Se spune că Ed a început să picteze după sfârșitul  Divide Tour , care s-a încheiat în vara anului 2019.

Pictura strălucitoare și colorată a fost realizată de Ed folosind vopsele de uz casnic pe o pânză mare pătrată și este acum deschisă pentru licitații.

Discutând despre pictură, tatăl lui Ed, John, a spus: „Ed a creat artă de când era copil. Această pictură energică, expresivă, este o afirmare atât de pozitivă a vieții. Este ca un echivalent vizual al uneia dintre melodiile sale optimiste„

Evenimentul va conține o serie de alte obiecte de neprețuit din cariera sa, precum și obiecte de la alte vedete.

S-a dezvăluit la începutul acestei luni că versurile scrise de mână ale lui Ed Sheeran și lego-ul copilăriei vor fi scoase la vânzare ca parte a licitației Made In Suffolk Legacy.

Printre articolele de la Ed Sheeran sunt incluse versurile scrise de mână pentru Perfect, precum și un poster semnat și biletul la primul său concert vreodată - care a costat 3 GBP pentru intrare - și un EP You Need Me din 2009.

Veniturile vor contribui la îmbunătățirea calității îngrijirii și a bunăstării pentru copii și adulți tineri din județul Suffolk și nu numai. Licitația este în prezent deschisă ofertanților online și va rămâne deschisă pentru oferte până la 8 noiembrie 2020.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel