Eclipsă de Lună pe 25 martie 2024. Influența pentru fiecare zodie, potrivit Danielei Simulescu

Data publicării:
Fotografie de la Peter de Vink: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/luna-rotund-astronomie-luna-plina-975012/
Descriere foto: Fotografie de la Peter de Vink: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/luna-rotund-astronomie-luna-plina-975012/

Pe 25 martie, avem o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună a anului 2024 în semnul Balanței.

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 25 martie va avea loc prima Eclipsă din 2024. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.


De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem într-un punct decisiv. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna!


Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

 


Berbec/Ascendent în Berbec


Ești protagonistul acestui eveniment. Soarele și Mercur sunt în semnul tău. În plus, Mercur se apropie de retrogradare. Luna Plină în Balanță îți spune că nu se mai poate cu unele relații pe care le ai, fie ele relaționale sau profesionale. Tendința ta va fi să pui capăt acestor legături, dar acest eveniment îți arată că trebuie mai întâi să îți schimbi relația cu tine însuți. Trebuie să ai în vedere că vei pierde ceva. Astrologul îți recomandă să fii atent la relațiile pe care le ai în jurul datei de 25 martie.


Taur/Ascendent în Taur


Eclipsa se petrece pe axa 6-12. Este necesar să fii atent la sacrificiu, fie în plan relațional sau profesional. Ai putea vrea să le faci pe plac tuturor. Dar cu cât încerci să mulțumești pe toată lumea, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Daniela Simulescu îți recomandă să funcționezi după următorul principiu: "Cât dai tu, dau și eu." 

 

VEDEȚI CONTINUAREA PE ASTROSENS:

 

https://www.astrosens.ro/eclipsa-de-luna-pe-25-martie-influenta-pentru-fiecare-zodie-ascendent_8818.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel